1. Haberler
  2. Güncel
  3. Hoşgeldin 12 ayın Sultanı RAMAZAN!

Hoşgeldin 12 ayın Sultanı RAMAZAN!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ramazan ayı 2025 yılında 1 Mart Cumartesi günü başlayacak. Cuma gününü, Cumartesi’ye bağlayan gece ilk sahura kalkılacak. Ramazan ayı 29 Mart 2025 tarihinde tutulacak son oruçla birlikte tamamlanacak.

İslam dininin temel şartlarından biri olan oruç ibadetinin yerine getirileceği Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayı olarak kabul edilir. Bu tarihlerde müslümanlar çeşitli ibadetlerini yerine getirirken kalp kırmamaya, iyilik yapmaya ve daha özenli davranmaya dikkat eder.

Hürfikir Gazetesi’nde Ramazan ayı boyunca Ramazan ayının faziletlerini anlatan köşe yazımızla okurlarımızla olacağız.

Yaren SEZEN

Hoşgeldin 12 ayın Sultanı RAMAZAN!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!