2018 yılından bu yana Lüleburgaz'da Daçilla Photography ismiyle hamile, yeni doğan, aile çekimi, yaş çekimleri ve özel gün çekimleri konusunda hizmet veren Damla Çiflikli Kaya, Kocasinan Mahallesi Cengiz Topel Caddesindeki iş yerinin açılışını gerçekleştirdi. Çalışma hayatı boyunca birçok aileyi kadrajına konuk eden Damla Çiflikli Kaya' nın açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Macit Yenice, Damla Çiftlikli Kaya'nın meslektaşları, aile ve arkadaşları katıldı.
Kurdele kesiminin ardından konuşan Damla Çiflikli Kaya; burasının kendisi için iş yerinden çok yuva gibi olduğunu, o sokakta doğup büyüdüğünü söyledi. İşini çok sevdiğini ve tanıştığı aileleri müşteri gibi değil kendi ailesi gibi gördüğünü belirten Kaya, en özel anlarını ölümsüzleştirdiği için duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Başkan Gerenli de kadınların hem sosyal hem ekonomik hayatta daha fazla yer aldığını söyleyerek Kaya'yı tebrik etti.
İlk ve tek konsept fotoğraf stüdyosu
Açılış sonrası açıklamada bulunan Kaya " 2018 yılından beri birçok aileyi kadrajıma konuk ettim. Ailelerin bebeğinin doğum anında yada en özel anlarında yanlarında olmak çok mutluluk verici. Hamile, yenidoğan, aile çekimi, ürün çekimi ve özel gün çekimi olarak hizmet veriyorum." dedi.
Her aileye ayrı konsept
Her aileye ayrı konsept hazırladığını söyleyen Kaya, " Konseptleri ailelerin isteklerine, mevsimlere veya renk tonlarının uyumuna göre seçerek kendim hazırlıyorum" diye konuştu.
Pati dostu işletme
Pati dostu işletme kampanyasından bahseden Kaya, " Evcil hayvanlarıyla çekim yaptıran müşterilerimden ücret almıyorum. Onun yerine sokak hayvanları için 10-15 kg mama alıyorlar. Herhangi bir markayı tercih edebilir ve istedikleri yerden temin edebilirler. Ayrıca sokak hayvanları için her gün dükkanın önüne mama bırakıyorum" dedi.
Ertan BAYER




