1. Haberler
  2. Güncel
  3. Akraba pehlivanlar er meydanında güreşti

Akraba pehlivanlar er meydanında güreşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Er Meydanı'nda devam eden güreşlerde, ikiz kardeş, amca yeğen ve ağabey kardeş olan pehlivanlar çeşitli boylarda güreşiyor.

Ankara'dan gelen ikizler Cemal ve Bektaş Tatlıbal (33) ile ağabeyleri Hüseyin Tatlıbal (38) dualı çayırda kol bağlamaktan mutluluk duyuyor.


Cemal Tatlıbal, AA muhabirine, Kırkpınar'ın "yağlı güreşlerin olimpiyatı" olduğunu söyledi. Yıllar önce güreşi bıraktıklarını ancak bireysel başvuruyla Kırkpınar'da güreşmek için geldiklerini anlatan Tatlıbal, "Ağabeyim, amcaoğlu da burada. Ailecek geldik diyebiliriz." dedi.


Hüseyin Tatlıbal ise daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi sporcusu olarak minder güreşi yaptıklarını anlatarak, "Minder güreşinde final yapmıştık. Biz buraları seviyoruz. Güzel bir güreş çıkmasını dilerim." diye konuştu.


Hüseyin Tatlıbal, kardeşleriyle Er Meydanı'nda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


Balıkesir'den gelen pehlivanlarlardan Engin Bozkurt ve yeğeni Arda Bozkurt da güreş sahasında yerini aldı. Amca yeğen Kırkpınar'da kol bağlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

A.A.

Akraba pehlivanlar er meydanında güreşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!