1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kırklareli’ne 67 doktor atandı

Kırklareli’ne 67 doktor atandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne 67 adet doktorun atamasının yapılacağı müjdesini verdi. 67 doktorun 63’ü pratisyen hekim olurken, 1 adet Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 adet Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Göz Hastalıkları Uzmanı ve 1 adet Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanının ataması yapılacak.

Ataması yapılacağı belirtilen 67 doktorun 17’si ise Lüleburgaz’da görev yapacak. 17’si Kırklareli Merkez, 11’i Pınarhisar, 10’u Babaeski, 10’u Vize ve 2’si Demirköy ilçelerinde görev yapacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Kırklareli’ne 67 doktor atandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!