1. Haberler
  2. Güncel
  3. Berberler tıraşa zam yaptı

Berberler tıraşa zam yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Başkan Yüksel Akın, Lüleburgaz’da faaliyet gösteren erkek berberlerinde saç ve sakal tıraş ücretlerine zam yapıldığını açıkladı. Yeni fiyat tarifesinin uygulanmaya dün başladığını belirten Akın, saç tıraşının 17 liradan 20 liraya, sakal tıraşının ise 9 liradan 10 liraya yükseldiğini belirtti.

Yeni tarifeye göre fiyatlar şu şekilde oldu; Saç tıraşı 20 lira, sakal tıraşı 10 lira, saç sakal tıraşı 30 lira, saç yıkama ve fön 10 lira, saç sakal ve yıkama 35 lira, saç kesimi ve yıkama 30 lira, cilt bakımı 25 lira, saç bakımı 30 lira, saç boyama 35 lira, ense tıraşı 5 lira, maske 10 lira, kulak yanak ağdası 10 lira.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Berberler tıraşa zam yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!