1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bağımlılıkla Mücadele Kurulu toplandı

Bağımlılıkla Mücadele Kurulu toplandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lüleburgaz Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda 21 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk tarafından hazırlanan sunum eşliğinde yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda daha önce “Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı” adı altında yapılan toplantıların bundan sonra “Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı” olduğu belirtildi.

İlk defa yapılan toplantının bundan sonra iki ayda bir ve ayın 3.haftasında belirlenen bir günde yapılacağı belirtildi. Toplantıda son olarak Bağımlılıkla Mücadele Kurul üyelerinin görevleri belirlendi ve tüm üyelerin bundan sonra mail yolu ile bilgilendirileceği belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Bağımlılıkla Mücadele Kurulu toplandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!