1. Haberler
  2. Güncel
  3. Lüleburgaz’da hakim kalmadı

Lüleburgaz’da hakim kalmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şüpheli hakim ve savcılar adliye öncesinde Kırklareli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Lüleburgaz’dan hakim Meliha Süzer, savcı Emrah Süzer, Savcı Muhammet D. Turgut, Hakim Hatice Turgut,  hakim Emine Esenlik, hakim Ömer Paksoy, hakim Abdullah  Şerman Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu’nun (HSYK)’nin İl Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği yazı ile görevden el çektirildi.

Görevden alınan hakim ve savcılar önceki gün doktor raporları alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi.

Öte yandan daha önceki yıllardan Lüleburgaz’a görev yapan hakim Zeynep Keleş, savcı Oğuz Yurtkulu, hakim Mihriban Denizgöçer ve savcı Turan Denizgöçer’in de görevden alınıp bulundukları bölgelerde tutuklanma istemi ile Adliye’ye sevk edildikleri öğrenildi.

 

Ertan BAYER 

Lüleburgaz’da hakim kalmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!