1. Haberler
  2. Güncel
  3. Emekli-Sen Babaeski Şubesine müteşebbis heyeti atandı

Emekli-Sen Babaeski Şubesine müteşebbis heyeti atandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 


Müteşebbis heyet tarafından, şube başkanlığı ve yürütme kurulu üyelerinin istifalarının ardından, sendika şubesinin idari ve mali işlemlerini yasal süreç içinde devralarak, en geç 60 gün içerisinde şube genel kurulunun toplanması için gerekli adımların atılacağı bildirildi.

 Yeni atanan müteşebbis heyet; İbrahim Korkmaz (Başkan), Salih Gezer (Mali İşler), Barış Sert (Örgütlenme Sekreteri), Fikri Karaca (Üye), Çetin Balmumcu (Üye) isimlerinden oluştu.

Merkez yürütme kurulunun verdiği yetkiyle görev yapan müteşebbis heyet, üyeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla çalışmalarına hızla başladığını ve Babaeski şubesinde yürütülen çalışmaların başarıyla devam etmesi ve üyelerin taleplerinin en iyi şekilde karşılanmasını amaçladıklarını belirtti.

Haber Merkezi

Emekli-Sen Babaeski Şubesine müteşebbis heyeti atandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!