1. Haberler
  2. Güncel
  3. BİRSEN MERİÇ GÜVEN TAZELEDİ

BİRSEN MERİÇ GÜVEN TAZELEDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği( ÇYDD ) Kırklareli Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu Kırklareli Belediye Başkanlığı Atatürk Kültür Merkezinde ( AKM ) de  yapıldı.


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesinin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14. Olağan Genel Kurulunun ikinci oturumu AKM salonunda  26 Şubat 2023 günü saat 11.00 de  yapıldı.
Şube Olağan Genel Kurulu Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan kurulunda Erol Özkan ve İsmail Karakaya'nın seçilmesinin ardından açılış konuşmasını Şube Başkanı Birsen Meriç yaptı. Meriç dönem içinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Deprem bölgesinde dernekten burs alan öğrencilerinin olduğunu diğer öğrencilere de burs verme çalışmalarının sürdüğünü, depremin yaralarını birlikte mücadele ederek, dayanışma içinde saracaklarını söyledi.
Gündemde yer alan faaliyet raporu, taslak bütçe, tahmini bütçe ve denetleme kurul raporlarının ayrı ayrı okunup oybirliği ile ibra edilmesinin ardından gündemde yer alan seçim maddesine geçildi.
Tek liste ile yapılan seçim sonucunda Şube organları şu isimlerden oluştu;
Birsen Meriç, Şükran  Balcıoğlu, Sevda Alur, Kadriye Tara, Öznur Gözkaman, Sevil Özdil ve Fatih Umutlu yönetim kurulu asil üyeliklerine,
Erol Özkan, Şirin Aykan, İsmail Karakaya  Denetleme Kurulu asil üyeliklerine,
Birsen Meriç ve Şükran Balcıoğlu da Genel Merkez delegeliklerine seçildi.


Sedat Evren

BİRSEN MERİÇ GÜVEN TAZELEDİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!