1. Haberler
  2. Güncel
  3. KÖYLÜ YENİDEN ÜRETMEYE TEŞVİK EDİLMELİ

KÖYLÜ YENİDEN ÜRETMEYE TEŞVİK EDİLMELİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 


Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Köylünün yeniden üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.


“Kooperatifler kurmalı, üretici pazarları açmalı, yerel kalkınma modeli yaratmanın öncüsü olmalıyız” diyen Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Kırklareli Kent Konseyi olarak Kırklareli Belediyesi’nin  desteği ile Köylünün topraklarını terk etmesinin önüne geçen, küçük üreticiyi destekleyen, doğayla uyumlu üretim yapan projeler üreteceklerini söyledi.


Ertaş, açıklamasının devamında; “Tarım ürününü sanayi ürününe çeviren -Kültür ve tarihimizi sanatla birleştiren  Üreticilerimizi bir araya getirerek, 22-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik alanında yapılacak Trakya Rumeli ve Balkan Kültür Sanat ve Tanıtım Günleri etkinliğine Kırklareli Kent Konseyi ve Kırklareli Belediyesi işbirliği ile hazırız. Kolektif bir çalışma ile Kırklareli’nin tanıtımında emek harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


Sedat EVREN

 


KÖYLÜ YENİDEN ÜRETMEYE TEŞVİK EDİLMELİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!