1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ömer Kasap Et Restaurant açıldı

Ömer Kasap Et Restaurant açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ömer Kasap Et Restaruant dün saat 14.00’te İstiklal Mahallesi, Beyaz Siteler Sokak No: 17/A Lüleburgaz Adresi’nde hizmete açıldı.

Ömer Kasap Et Restaurant açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,  CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclisi Ertan Bayer ile Lüleburgazlı esnaf katıldı.

İşletme sahibi Ömer Kasap gazetecilere yaptığı açıklamada; “Ömer Kasap olarak Lüleburgaz ve Trakya halkına hizmet vermiştik. Şimdi hizmetimize Ömer Kasap Et Restaurant olarak devam edeceğiz. İşletmemizde kebap çeşitleri,  dana ızgaralar, köfte ızgaralar,  kuzu ızgaralar, sakatatlar, lahmacunlar, pideler, hamburger, tavuk eti çeşitleri, karışık ızgara,  salatalar,  meze çeşitleri ve tatlılar bulunuyor” dedi.

Mürsel SEZEN 

Ömer Kasap Et Restaurant açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!