1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kaymakam Kaya “ Kanunen çıkmazdayız”

Kaymakam Kaya “ Kanunen çıkmazdayız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantıda sokak köpeklerinden duyulan şikâyet mahalle sakinleri tarafından dile getirildi.

Mahalle sakinleri sokak köpeklerinin Hürriyet Mahallesi’nde de büyük sorun haline geldiğini ve çocukların korktuğunu belirtti. Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, kanuna göre sokak hayvanlarının alınıp barınakta tedavileri yapıldıktan sonra yaşam alanlarına bırakılmak zorunda olduğunu belirtti.

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdür Raif Bıyıktaş ise yaptığı açıklamada “ Lüleburgaz’da şuan 3500 sokak köpeği var. Bu sorun Lüleburgaz’ın tüm mahallelerinde yaşanıyor. Hürriyet Mahallesi sakini olarak görüyorum ki konteynırlar yerleştirildikten sonra bu sorun azaldı. Durak Mahallesi’nde bulunan geçici bakımevinde yaklaşık 200 adet sokak köpeğimiz var. Köylerden de bırakılan köpekler oluyor. Bu gerçekten ciddi bir sorun. Fakat konteynır sisteminin yerleşmesiyle problem çözülecek. “ ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Kaymakam Kaya “ Kanunen çıkmazdayız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!