İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (İLKSAN) Lüleburgaz Şubesi 28.04.2012 tarihinde Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek.
Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul saat 10.00’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek.
Yapılacak olan seçimle ilgili Aydın Bilgin geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek adaylığını resmen açıkladı.
Aydın Bilgin ziyaretinde şunları kaydetti.
“ 1963 yılında Lüleburgaz’da doğdum. Lüleburgaz Lisesini bitirdikten sonra Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğimden mezun oldum. Ülkemin farklı bölgelerinde öğretmenlik yaptıktan sonra 1998’de Lüleburgaz’a tayin oldum. Halen Emrullah Efendi İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapmaktayım. 28.04.2012 tarihinde yapılacak olan seçimlerde İLKSAN ilçe Temsilciliğine aday oldum. Aday olmakta ki amacım, siz eğitim gönüllülerinin sesini daha iyi duyurabilmek, haklarınızı daha iyi arayabilmek, İLKSAN ile ilgili güncel gelişmelerden sizleri haberdar etmektir. Bunları yaparken görev bilincinden ziyade, hizmet bilinci ile yapacağıma emin olabilirsiniz. Seçimlerde tüm eğitim gönüllülerinin oylarına talibim. Şimdiden desteklerinizden dolayı teşekkür eder, sygılarımı sunarım.”
Semih YILDIZ




