1. Haberler
  2. Yerel
  3. YESEVİ HAREKETİ DERNEĞİ EDİRNE İL BAŞKANLIĞI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA

YESEVİ HAREKETİ DERNEĞİ EDİRNE İL BAŞKANLIĞI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yesevi Hareketi Derneği Edirne İl Başkanlığı, 12-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle engelli vatandaşlarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Edirne’de bir çay bahçesinde düzenlenen programa, Edirne Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Serpil Yelkenciler ile birlikte çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

Programda konuşan Yesevi Hareketi Derneği Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, engelli bireylerin toplumsal hayatta karşılaştığı sorunlara dikkat çekerek, bu problemlerin sadece belirli gün ve haftalarda değil, her zaman gündemde tutulması gerektiğini ifade etti.

Cankaloğlu, engelli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılım sağlayabilmesi için toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğünü vurgulayarak, farkındalık çalışmalarının artırılması gerektiğini ifade etti.

Yesevi Hareketi Derneği Edirne Engelliler Birim Başkanı Kadir Varol da yaptığı konuşmada, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak adımların artırılması gerektiğini belirterek, erişilebilirlik, istihdam ve sosyal destek alanlarında daha fazla çalışma yapılmasının önemine değindi.

Program, samimi sohbetler ve karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

Ertan BAYER

YESEVİ HAREKETİ DERNEĞİ EDİRNE İL BAŞKANLIĞI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!