1. Haberler
  2. Yerel
  3. TOBB–YÖK EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA PYK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOBB–YÖK EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA PYK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında, Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Şamil Beşer, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dervişoğlu, Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Diyarbakır, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümit Gülyüz, Müdür Yardımcısı Öğretim  Görevlisi  M.Erol Çopur ve Öğr. Gör. A.Tuna Dinçer katılım sağladı.

Toplantıda, protokol kapsamında yürütülecek çalışmalar, mesleki eğitimin iş dünyası ile daha güçlü şekilde entegre edilmesine yönelik yapılabilecek iş birlikleri ve öğrencilerin sektörel uygulama imkanlarının artırılması konuları ele alındı.

Ertan BAYER

TOBB–YÖK EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA PYK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!