1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kurban pazarı için yer tahsisi başladı

Kurban pazarı için yer tahsisi başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı öncesinde Lüleburgaz Belediyesi’nin her Kurban Bayramı öncesinde olduğu gibi yer hayvancılıkla uğraşan ve bayram öncesinde büyük ve küçükbaş hayvanlarını pazarda satmak isteyenler için yer tahsisleri başladı.

Buna göre; 22 Mayıs günü mesai başlangıcıyla başlayacak tahsisler sıra numarasına göre yapılacak. 58 kotoranın ayrılacağı 30 m2 alan için bir kişiye en fazla 2 kotora verilecek. Hayvanların alana girişi ve satış başlangıcı ise 26 Mayıs olacak. 11 günlük başvuru süresi bulunurken kotoralar için 330 TL ücret ödenecek.

Başvurular; Lüleburgaz Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda Zabıta Müdürlüğü’ne yapılacak.

Buğra Kaya

Kurban pazarı için yer tahsisi başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!