1. Haberler
  2. Dünya
  3. Cevizköy’de şehitler anıldı ve yağmur duası edildi

Cevizköy’de şehitler anıldı ve yağmur duası edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Program saat 10.30’da Cevizköy Şehitliği’nde yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Sonrasında Cevizköy Muhtarı Salih Köse açılış konuşmasını gerçekleştirdi ve ardından Kuran Tilaveti gerçekleşti, dua edildi.

Sonrasında saat 12.30’da Cevizköy Fatma Hüseyin Keçici Cami’nde Öğlen namazında toplu şekilde Yağmur Duası yapıldı ve akabinde çok amaçlı salonda ikramlar verildi.

Etkinliğe daire başkanları, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ve İl Genel Meclis üyeleri ve STK yöneticileri de katılım sağladı.

Barış Can KORKMAZ

Cevizköy’de şehitler anıldı ve yağmur duası edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!