1. Haberler
  2. Sanat
  3. Lüleburgaz’da Cahit Berkay rüzgarı esti

Lüleburgaz’da Cahit Berkay rüzgarı esti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lüleburgaz Belediyesi dün gece unutulmaz bir konsere ev sahipliği yaptı. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Cahit Berkay Film Müzikleri Orkestrası Lüleburgazlılarla buluştu. Cahit Berkay’ın unutulmaz film müziklerini çaldığı gecede Lüleburgazlıların kulaklarının pası silindi. Cem Karaca’nın oğlu, başarılı sanatçı Emrah Karaca da seslendirdiği şarkılarla sanatseverleri mest etti.

 

Başkandan çiçek

 

Gecenin sonunda ise Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli Cahit Berkay ve Emrah Karaca’ya çiçek takdim ederek, Lüleburgaz halkı adına teşekkür etti.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Lüleburgaz’da Cahit Berkay rüzgarı esti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!