1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bu hafta 32.Vergi Haftası

Bu hafta 32.Vergi Haftası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Koronavirüs-Covit 19 salgın tedbirleri kapsamında bu yıl Çelenk Sunma Töreni yapılmazken ziyaretler de olmayacak.

Lüleburgaz Vergi Dairesi de bu konuda vatandaşları sağlıklı bir şekilde bilinçlendirmek amacıyla dijital olarak tanıtımlarına başladı.

Vatandaşlar;  ülkemizi de tehdit eden Covit-1 salgınında, teknolojiyi kullanarak hızlı bir şekilde 2020 yılına ait beyannamelerin (ücret, kira, menkul sermaye iradı ile diğer kazanç ve iratlar) 1 Mart 2021 -31 Mart 2021 tarihleri arasında verilebilmesi için www.gib.gov.tr adresinde bulunan hazır beyan sistemi üzerinden yararlanabilecek ve sorularını cevap bulabilecek.

Ertan BAYER

Bu hafta 32.Vergi Haftası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!