1. Haberler
  2. Spor
  3. Judo 39 Türkiye Şampiyonasında

Judo 39 Türkiye Şampiyonasında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Judo 39’un Antrenörleri Burcu Kurt ve Ahmet Kurt “Turnuvaya 8 sporcumuz ile katıldık ve 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 3 beşincilik elde edip Türkiye Şampiyonasına katılmaya kazandık. Sporcularımızın başarılarından dolayı mutluyuz. İnşallah Türkiye Şampiyonasında da güzel sonuçlar alacağız” dediler.

Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat da başta Antrenörler olmak üzere başarılı sporcuları kutladı ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. Polat “Biz çocuklarımızın kötü alışkanlıklar yerine spora yönelip enerjilerini atmaları için çalışıyoruz. Velilerimizin de katkıları ile inşallah çocuklarımız iyi birer sporcu ve vatanına bağlı bireyler olarak yetişiyorlar” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Judo 39 Türkiye Şampiyonasında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!