1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP adayı Turabi Kayan, “Hedef yoksulu olmayan Türkiye”

CHP adayı Turabi Kayan, “Hedef yoksulu olmayan Türkiye”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim çalışmalarını hızlandıran Turabi Kayan, CHP Pınarhisar seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra  CHP Pınarhisar İlçe Yöneticileri ile birlikte  Pınarhisar esnafını ziyaret etti.

Turabi Kayan, esnaf ziyaretlerinde CHP iktidarında BAĞ KUR  prim borcu olan esnafın sağlık hizmeti almaya devam edeceğini belirterek çalışan emeklilerden kesilen sosyal güvenlik destek primlerinin de kalkacağını söyledi.

CHP’nin iktidarında   emekliler arasındaki eşitsizliği giderecek "İntibak Yasası'nın" derhal çıkarılacağının altını da  çizen Kayan, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının da çözüleceğini söyledi.

              Turabi Kayan ; “Siyasi irade  onlarca taşocağına ruhsat vererek yıldız dağlarının tahribatına yol açtı. Kaynarca suyunun debisinin de yüzde elli oranında azaldı. Bu  bilim insanları tarafından belirlendi. Bu tahribatı durduracağız. CHP olarak yoksulu olmayan bir Türkiye yaratmayı hedefliyoruz. Gelin CHP’ye oy verin bu hedefi birlikte gerçekleştirelim” dedi.

 

Ertan BAYER

CHP adayı Turabi Kayan, “Hedef yoksulu olmayan Türkiye”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!