1. Haberler
  2. Dünya
  3. Huzur toplantısı Dere mahallesindeydi

Huzur toplantısı Dere mahallesindeydi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökhan KAN– İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, Emniyet Müdür Yardımcısı Serkan Derin ve Şube Amirlerinin katıldıkları toplantı, Dere Mahallesi Muhtarlık binasında yapıldı.

Dere Mahallesi Muhtarı Yavuz İşçioğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya diğer Huzur toplantılarından farklı olarak bayan mahalle sakinlerinin de katıldıkları gözlendi. İlçe Emniyet müdürü Kabakçılı, mahalle sakinlerine yönelik yaptığı koşmasında 155’i aramanın önemini vurguladı. Kabakçılı “ Polise yardımcı olmak, huzur ve korumak adına 155 Polis İmdat hattını aramaktan korkmayın. Bizlere yardımcı olun hep birlikte Lüleburgaz’ın daha yaşanır bir yer olması için çalışalım” dedi. Daha sonra mahalle sakinlerinin şikâyetleri dinlendi.

Mahalle halkı en çok dere boyunda içki içip insanları rahatsız eden kişilerden şikâyetçi olduklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

Huzur toplantısı Dere mahallesindeydi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!