Gökhan KAN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Lüleburgaz’daki Oda Başkanlarına iade-i ziyaretlerde bulundu.
Başkan Aksakal önce Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç’u ziyaret edip 25 Temmuz Perşembe akşamı düzenleyecekleri İftar Yemeği’ne davet etti.
Ziyaretin ikinci durağı ise Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı oldu. Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca’yı da ziyaret eden MHP İlçe Başkanı ve Yönetimi daha sonra Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan’ı ziyaret ettiler.
Burada yapılan ziyaretten sonra da Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç’a iadei ziyarette bulunup çalışmalarında başarılar dilediler.

