AK Parti İstanbul İş Teşkilatı ve Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, “Katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İlerleyen yıllarda daha büyük iftarlarda buluşmak istiyoruz” dedi.
Ardından sahneye çıkan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, “Başbakanımız sizi çok seviyor. Bana, ‘Kardeşlerimiz mağdur etme’ dedi. Kırklareli sizlerle güzel, siz bizim neşemizsiniz. Sizleri olduğunuz gibi seviyoruz, siz olduğunu gibi olun” diye konuştu.
İftar yemeğine katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da, “Bu ülkenin her karış toprağında Atalarımızın izleri var. Bu vatanın değerini anlamak için nasıl bu günlere geldiğini bilmek gerekir. Bu güzelliklerin devamını sizlerle getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise Trakya’da yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtirken, “Trakya yapılan bu çalışmalar kardeşliğimizin pekişmesine katkı sağlıyor. Buradaki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
İftar yemeğinde vatandaşlara seslenen AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da, “Ramazan paylaşmak demektir. Ramazan ayında küskünlükleri sonlandıralım, kardeşliğimizi pekiştirelim. Bakın dikkat edin, nerde zulüm varsa, orada Müslüman bir ülke var” dedi.
Gürşan alkışlarla!
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan iftar yemeğinin yapılacağı alana geldiği andan itibaren büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Vatandaşlarla sürekli sohbet eden Gürşan, konuşmasını yapmak için sahneye çıktığı sırada büyük bir alkış sesi yükseldi. Gürşan yaptığı konuşmaya son zamanlarda yaşanan şehit olaylarıyla başlayarak, “Bu topraklar dün de şehit verdi, bugün de verdi belki yarın da verecek. Ama bizim birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak. Bu ülke bugüne kadar her türlü etnik, inanç farklılığı olan insanlarla birlikte kardeşçe, barış içinde yaşadı. Burada Başbakan sevdalıları var. Biz her zaman yan yana omuz omuza olacağız. Altıyol AK Parti’nin kalesidir. Her türlü sorununuzu birlikte çözeceğiz” diye konuştu.
Program sema gösterisi ve Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti. Ömer MUTLU

