1. Haberler
  2. Aziz Yıldırım’ın avukatından gazetemize ziyaret

Aziz Yıldırım’ın avukatından gazetemize ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Av.Şeref Dede 1989-1992 yılları arasında Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliği görevinde bulunan Av.Lütfi İşbulan ve İstanbul’un tanınmış avukatlarından Av.Vehbi Kahveci’den oluşan heyet, önceki gün gazetemizin yeni hizmet binasını ve gazetemiz İmtiyaz sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Bölgemizde bulunan bir mahkeme nedeniyle ilçemizde bulunan heyet, gazetemizin 50’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle, gazetemiz imtiyaz sahibi Altan’ın nezdinde tüm çalışanları tebrik ederek, kutladılar.
Aziz Yıldırım’ın avukatı Şeref Dede, ziyaret esnasında şike davası ile ilgili beklemedikleri bir sonucun çıkmasını, ancak temyiz makamında daha farklı bir sonucun çıkmasını beklediklerini kaydederken kamuoyunun büyük bir bölümünde aynı beklentide olduğunu gördüklerini belirtti. Kendisinin avukatlık mesleğinin dışında bir spor aşığı olduğunu da kaydeden Dede, Lüleburgazspor’un profesyonel liglerden düşmesiyle ilgili büyük üzüntü duyduğunu, bundan sonraki süreçte Lüleburgazspor’a desteğe hazır olduğunu da belirtti.
Heyetle birlikte gazetemizi ziyaret eden ve 1989-1992 yılları arasında Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliği ve Adalet Komisyonu başkanlığı görevinde de bulunan Av.Lütfi İşbulan’da sohbet esnasında, görevde bulunması nedeniyle bölgeyi iyi tanıdığını ve halen çok sayıda görüştüğü dostu bulunduğunu belirtirken, bulduğu her fırsatta Kırklareli ve Lüleburgaz’da ziyaretlere geldiğini söyledi.
Türkiye’de çok sayıda önemli şirketlerin avukatlığını yürüten Av. Vehbi Kahveci’de, Lüleburgaz’da yakın akrabalarının bulunduğunu ve bu sebeple Lüleburgaz’a sık sık geldiğini belirtirken, ziyaretler esnasında gazetemiz Hürfikir’i gördüğünü ve gün gün takip ettiğini söyledi. Bölgeyle ilgili tüm haberleri gazetemizden takip ettiğini kaydeden Kahveci, “Yarım asırdır bölgesine hizmet veren Hürfikir Gazetesi’ni tebrik ediyor, yaptığı atılımlar nedeniyle canı gönülden kutluyorum” dedi.
Aziz Yıldırım’ın avukatı ve beraberindeki heyet uzun süren bir sohbetin ardından İstanbul’a döndüler.

Aziz Yıldırım’ın avukatından gazetemize ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!