1. Haberler
  2. Spor
  3. TRAKER futbola da el atıyor

TRAKER futbola da el atıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre içerisinde gösterdiği faaliyetlerle en popüler kulüp olmayı başaran Trakya Ergenespor (TRAKER) Basketbol’da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de ilk yılında 3. Lig’e çıkmayı başarmıştı.

TRAKER Spor Kulübü olma yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Önümüzdeki sezon Basketbol’da hedefi 2. Lig olarak belirlerken, Futbola da el attı.

Yakın zamanda açılması planlanan TRAKER Futbol Okulunun Antrenörlüklerini Süper Lig tecrübesine sahip Seyfullah Konyalı ve Onat Çetin yapacak.

Konuyla ilgili Sefullah Konyalı ve Onat Çetin gece-gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Başkan Mesut Yarım, kısa bir sürede Basketbol ve Masa Tenisinde söz sahibi olduklarını, Lüleburgaz’ın ismini Türkiye’ye duyurduklarını belirterek, futbol branşının da başarılı olacağından son derece eminim, dedi. Semih YILDIZ

TRAKER futbola da el atıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!