Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu yazı 01 Şubat 2024, Perşembe 09:25:30 tarihinde eklendi. 568 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NATO’ YA EVET, ŞEHİDE RAHMET, TÜRKİYE’ YE İHANET - Servet Şenyiğit

NATO’ YA EVET, ŞEHİDE RAHMET, TÜRKİYE’ YE İHANET

 

               Geçen hafta içinde İsveç’ in NATO üyeliği için TBMM’ nde oylama yapıldı ve iktidarıyla muhalefetiyle el ele kol kola EVET dediler. RTE her zamanki gibi kürsüden yağdırdı estirdi ancak oylama da tıpış tıpış kabul oyu verdi. Tasarının TBMM Dış İlişkiler Komisyonu tarafından kabul edip Meclise gönderdiğine göre kabul edileceği zaten belliydi. NATO dünyanın en büyük terör örgütü olduğunu önceki yazılarımda da belirtmiştim.

          NATO tatbikatlarında ATATÜRK ve RTE fotoğraflarını düşman hedefi olarak gösterilmiştir. 12 Mart, 12 Eylül en son 15-16 Temmuz 2016 darbelerini hep NATO tezgahlamıştır, NATO’ cu generaller yapmıştır. FETÖ’ cü generallerin hepsi NATO’ cudur. NATO, PKK ve DEAŞ terör örgütlerini beslemektedir ve binlerce TIR silah ve mühimmat verdiğini kendileri belirtmektedirler.                         

          FETÖ’ yü NATO örgütledi ve Türk Ordusunun, Türk Polisinin, Türk Yargısının ve üniversitelerimizin içine yerleştirdi. Bugün İsrail Gazze’ de, dünyanın gözü önünde soykırım yaparken NATO ülkeleri AND, İngiltere ve Fransa İsrail’ e destek için uçak gemilerini gönderdiler. Bakmayın siz RTE’ nin Gazze ve Filistin söylemlerine. Kürecik Radar Üssü İsrail’ in gözü olduğu İsrail’ in Gazze saldırılarından sonra Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacminin artığını unutmayalım. Şehitlerimizin cenazelerinde, şehitlerimize rahmet dileyenler katilleri tanıyanlardır. TBMM’ ne yolladığımız vekilleri iyi tanıyalım. NATO’ ya evet demekle ABD/NATO’ nun kanlı eylemleriyle dolar saltanatına evet dediklerinin, işsizleşmeye, yoksullaşmaya evet dediklerinin, Türk ekonomisinin yıkıma uğratılmasına evet dediklerinin bilincindeler mi acaba?

          Bir de şöyle bakalım olaya; Devlet kurumu olan Anadolu Ajansı (AA) internet ortamında ve birkaç saat süren bir anket yapıyor. Soru “İsveç’ in NATO üyeliğini destekliyor musunuz? Sonuç; Türk halkının yüzde 92’ si İsveç’ e ve  NATO’ ya hayır diyor. Peki halkın tamamına yakını NATO’ yu istemediğine göre TBMM nasıl evet diyor? Burada bir çelişki var. Asıllarla vekiller zıt görüşler içerisindeler. Bundan çıkan sonuç; seçmenlere doğrular söylenmiyor ve seçmenler de seçeceklerine doğru soruları yöneltemiyorlar.       

           Eli kanlı NATO’ nun genişlemesini savunan ABD ve AB Meclisten EVET kararı çıkmasına  çok sevindiler ve Türkiye’ yi öven demeçler arka arkaya geldi. RTE’ a istediklerini yaptırmanın şımarıklığı ile daha fazla ve ağır isteklerde bulunmaya başladılar. ABD Savunma Bakanlığı Müsteşarı ABD savaş gemilerinin Karadeniz’ e girmeleri konusunda Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ den kaynaklı kısıtlamaların kaldırılmasını istedi.          servetsenyigit@gmail.com

 


Yazdır Paylaş
Diğer Servet Şenyiğit Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek