Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu yazı 17 Ocak 2024, Çarşamba 09:21:25 tarihinde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NATO’YA SELAM ŞEHİT VERMEYE DEVAM - Servet Şenyiğit

NATO’YA SELAM ŞEHİT VERMEYE DEVAM

 

  9 vatan evladını şehit verdik ve ülke olarak yüreğimiz yandı. Şehit cenazelerinde on binlerce katılımcı terörü kınadı. Katilleri tüm Türkiye biliyor. ABD’ nin on binlerce TIR silah verdiği ve kara gücüm dediği PKK/PYD. ABD demek NATO demektir gerçeğinden bakarsak ve Türkiye’yi hedef düşman olarak gördüklerini saklamadıklarını da bilirsek olayı çözmüş oluruz.

Kısa bir süre önce de 12 şehit vermiştik. PKK’ nın bu iklim koşulları altında böyle bir eylemi kendi başına gerçekleştirmesi olanaksız. Askeri uzmanlar, örgütün üç konuda dışarıdan destek aldığına kesin gözüyle bakıyorlar. İstihbarat, ulaşım ve donatım. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör konusunda tartışmasız dünyanın en iyi ordusu. Harekat planları ve geçici üs bölgeleri son derece gizli tutuluyor. Bu mevsim şartları altında gece görüş sistemleri bile çalışmıyor. Ancak belli ki çok gelişkin olanakları olan bir güç, askerlerimizin yerine ait istihbaratı PKK’ ya ulaştırmış. Bu teknoloji bugün sadece birkaç devletin elinde var.

 Ulaşım konusuna gelirsek; teröristlerin bu eylemi yapabilmeleri için üs bölgesine yaklaştıklarında yorgun olmaları gerekiyordu. En az 50-100 km’ lik mesafeyi eksi yirmi derece ve ağır kar altında kat edip bir de üstüne çatışmaya girebilmek için helikopter veya ZPT gibi gelişmiş ulaşım olanaklarına sahip olmaları gerekir. Bu tip ulaştırma olanakları yakın zamana kadar PKK’ nın elinde yoktu. Belli ki bazı devletler PKK’ ya bu olanakları sağlamışlar.

Şehitlerimize sıkılan kurşunları veya paraları ABD/NATO gönderiyor. Bugün NATO’ ya üye kabul edilmenin ilk koşulu PKK terörüne koltuk çıkmaktır. NATO üyeliği kabul edilecek olan İsveç’ te bunu yapıyor. İsveç şehitlerimizin katillerinin yuvasıdır, PKK’ nın merkez üssüne dönmüştür. NATO üyesi Yunanistan’ da kurulan NATO üslerindeki tüm silahların namluları Türkiye’ ye çevrilidir. Bu açıdan bakarsak NATO’ nun genişlemesi demek Türkiye’ ye ABD/NATO tehdidinin artması demektir.

 Şehitlerimizin arkasından kürsüde ahkam kesenler havanda su dövmektedirler. Asıl hedefin ABD olması gerektiğinin üstünü örtmektedirler. Askerlerimizi şehit edenlere hizmet eden Malatya Kürecik Radar Üssü’ nün kapatılmasından söz etmemektedirler. Suriye’ de, Irak’ta, Gazze’ de halkın üzerine bomba yağdıran ABD uçaklarının İncirlik’ ten kalktığından söz etmemektedirler.

Türkiye NATO’ dan çıkmak zorundadır. NATO’ dan çıktığımızda komşularımızla ilişkilerimiz düzelecek, ittifaklar kurulabilecektir. Ülkemizde üretim ve istihdam artacaktır, , terörün kökü kazınacak, iç barış ve huzur sağlanacaktır.

 servetsenyigit@gmail.com

Yazdır Paylaş
Diğer Servet Şenyiğit Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek