Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 04 Haziran 2021, Cuma 09:22:05 tarihinde eklendi. 3043 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KAÇINILMAZ SON! "PAMUK" - Doğukan Önal

Bu ülkede her şey kolaydır da değerli okurlarım, şöyle dik duruşlu olmak, davanın eri olmak, dava adamı olmak zordur.
KAÇINILMAZ SON!

 

Ayasofya Camii açılmadan bu köşeden tam 8 ay önce açılacağını söyleyen bir kardeşinizim. Zira bunun uluslararası bir karar olduğunu çok iyi biliyordum ve analizlerim beni yanıltmadı Allah’ın izni ile.


Ayasofya’yı neden önemsedik biz? Bu ülkede 80.000 cami varken biz neden Ayasofya açılsın da açılsın diye bağırdık, çağırdık, eylemler yaptık?

Zira Ayasofya bizim psikolojik üstünlüğümüz, hâlâ'da öyle. Lâkin mesele Ayasofya'nın açılması da değil idi, o kürsüde Muhammedî bir ruh ile haykıracak bir sese ihtiyacımız vardı ki, hak ile batıl Fatih'in kılıcı ile ayrılsın.

Mehmet Boynukalın Hoca çıktı. Dedi ki; Anayasa'da Kur'an’dan kanunlar olsun. Ortalık ayağa kalktı. Halbuki yüzde 98’i Müslüman olan bir ülkede bundan doğal ne olabilir? Laiklik elden gidiyor dendi, irtica geliyor dendi, dendi de dendi...

Hocaya hemen sen bizim içtiğimiz içkilerden vergi alıyorsun dendi belli troller tarafından. Hoca da üslubu biraz sertte olsa "merak etmeyin ben üniversiteden maaş alıyorum, o helal onunla size pamuk ayırdım" dedi.

Kıymetli okurlarım,

Sizin kardeşiniz olarak vicdanınıza sesleniyorum. Bu ülkede LGBT dernekleri Recep ile Şaban'ın münasebetine Ramazan engel olamaz derken niye hocaya gösterilen tepki gösterilmedi?

Teröristin biri Apo itinin heykelini dikeceğiz dedi de neden hoca kadar yaygara koparılmadı?

Halbuki hoca sadece ve sadece Anayasa da Kur'an’dan kanunlar olsun dedi.

Bu durumun nedenleri şöyle kanımca;

Muhafazakar ve Mütedeyyin kesim ne yazık ki korkuyor, davasının arkasında durmuyor, ilmi siyaset yaptığını sanıp doğruları konuşamıyor. Her daim bir sindirilmiş kitle olarak alıyor yerini Türk siyaset ve içtimai hayatında. Ben çok komünist solcu tanıdım, çok arkadaşım oldu. Onlarla biz fikir mücadelesi yapardık, bana göre davası yanlış bile olsa onlarla fikir mücadelesi yapmaktan zevk alırdık. Halep orda ise arşın burada derlerdi, ama bizim muhafazakar kesim öyle değil, bizim mahalle ALLAH'ın ayetini bile zaman zaman karşı tarafa yaranmak için tevil edecek duruma gelmiş. Neden? Kaybetmekten korkuyor ve korktuğu da başına geliyor, işte Boynukalınhoca istifa etti. Ha bu arada son günlerde Türkiye'de gündem olan bir isim Hadi Özışık. Hocaya "Bunları konuşmanın vakti mi boynun altında kalsın" demişti.

Ey Özışık... Sen Allah’ın kitabının kelamını Barış Yarkadaş’a yaranmak için eğip büktün! Hocaya beddua ettin, lakin ALLAH senin boynunu altında bıraktı ve seni Türk basın hayatından sildi.

Genç kardeşlerim!

Korkmayın! Allah rızkımıza kefil. Davanızı haykırın. Bu ülkenin insanlarını ocu bucu diye ayırmayın, İslam’ın adaleti, bir çiçeğin filizlenmesi gibi insanlar arasında ki yeniden doğuşu sağlar.  Bu ülkenin AK Partilisi de CHP'lisi de, Hangi partili olursa olsun Müslüman evladı ve beşeri kanunların adaletsizliği hengâmında hepsi çile çekiyor.

Ey kardeşim! Sen bu çileyi durdurmaya vakıf olmalısın! Mehmet Amcayı, Ayşe Teyzeyi, Hobbes, Freud, Machivelli'nin hezeyanları ile değil Sünneti Seniye ve Ayeti Kerimelerin o aydınlatıcı ışığı ile adalete boğmalısın! Ahir zamanının imdat çekici ve acil çıkışı senin salihane gayretlerin olacak kardeşim! Dünya İslam'a, Türkiye'de sana muhtaç! Eğer hala nefes alıyorsan kalk ve doğrul! Henüz umut vardır demektir.

Ha bana kızanlarda oluyor belki, " ulan yobaz herif sen ne diyorsun" diyenlerde oluyordur mutlaka. Vallahi abiler ablalar ben birazda sizin için konuşuyorum. Bunu ahirette anlarız İNŞALLAH.

Sizde biliyorsunuz ki hepimiz için kaçınılmaz son "PAMUK"

Bu yazıyı okuyan her büyük ve küçüğüme ayrı ayrı hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek