Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 19 Şubat 2021, Cuma 09:35:23 tarihinde eklendi. 1783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD, TÜRKİYE’DE İHANETİN DOZUNU DÜŞüÜRMELİ, YOKSA MUHALEFET ÇATLAYACAK -

Başlıkta demek istediğimi anladınız mı? Bana sorsalar Türkiye’de CHP’nin başına getirilmemesi gereken bir kişiyi söyle. Ben derim ki“Kılıçdaroğlu” Ciddi söylüyorum seksen üç milyon insan içerisinde CHP’ye başkan olmaması gereken en başta ki şahıs Kılıçdaroğlu’dur.
ABD, TÜRKİYE’DE İHANETİN DOZUNU DÜŞüÜRMELİ, YOKSA MUHALEFET ÇATLAYACAK

 

 Hani diyorsunuz ya “Türkiye’yi CHP kurtardı, Cumhuriyeti CHP kurdu, falan filan. Tabi bana göre değil. Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, A. Fuat Cebesoy, Rauf Orbay, daha niceleri vatanı kurtarmadılar mı? Bunların hangisi CHP’liydi.  Neyse mevzumuz bu değil, lafa gelelim. Mademki bu ülkeyi kurtaran, Cumhuriyeti kuran CHP’dir, onun başında bir Dersim isyancısının ne işi var?

Baba tarafından Dersim isyanında 1600 küsür insan ölmüş, annesi alenen Ermeni, cenazesi kendi dini üzeri defnedilmiş, tehcir zamanında komşularına emanet edilerek o topraklarda kalmış. “Yahu olabilir” diyebilirsiniz ama adam ne diyor? “Ben Dersimli olmaktan gurur duyuyorum. Ben Seyid sülalesinden geliyorum” diyor.

 Bu ne demektir? “Ben Dersim isyanının lideri Seyid Rıza’nın akrabasıyım ve onun kavgasını destekliyorum” demektir. O zaman ne oldu? Bu sözlerden ve tavırlardan Atatürk ve Cumhuriyet hatta vatan düşmanlığı çıkmaz mı?

Hani hükümetin her halinden mana çıkaranlar, ne dersiniz? CHP’den yeni istifa edenlerden M.A Çelebi bakın ne diyor. “ Emperyalizm diz çöktürmüş CHP’den milli konularda kekeleyen CHP’ye geldik. Atatürk demekten çekinenleri el üstünde tutan CHP’ye geldik. Yanlışları görüp susabilirdim. Bunu size yapamam. Bunu kendime yapamam. Cumhuriyetimize ve milletimize bunu yapamazdım. Tarafım  19 Mayıs ruhudur. Sönerek yok olmayacağım. Yanıyorum, öyleyse varım. Hakkınızı helal edin. Partiden istifa ediyorum” Şimdi burada hükmümüzü koyalım.

Biz Kılıçdaroğlu’nu FETÖ eliyle ABD’nin, yani CIA ve MOSSAD’ın CHP’nin başına getirildiğine inanıyoruz. ABD, CHP’de öyle birisi olsun ki, ülkeye zarar vermekte sınır tanımasın. Amerikan askeri bölücülere destek olsun. Türkiye’nin huzuruna istikrarına, kalkınmasına azami zarar versin. FETÖ’ye, malum darbesine kontrollü desin. FETÖ’nünpiçleri, APO’nun köpekleri, hapistekileri af edeceğiz desin. PKK’nın bomba patlatır, sussun ormanlarımızı yakar. Şöyle göz doyurucu bir tepki vermesin. PKK’nın partisi ile her gün kucak kucağa olsun. Türkiye’nin neresinden bir alçak grup ellerindeki benzinle bir yangın çıkartmaya çalışsa hep yanında olsunlar. Bir yerde bu iş biter. Bu kadar ihanet fazla. Yalan ve iftiralarla ne kadarını örtebileceksin. Bugüne kadar CHP’den ayrılan vekilleri bir dinleyin. Yahu bu iktidar 19 senedir iş başında. Her sene yarın hata yapsalar o hata olur, üst üste koydun mu kocaman bir öbek. İktidardan düşmesi gerekir değil mi, niye düşmüyor?.

Ana muhalefet hala iktidarın yarısı kadar oy alıyor, neden? İşte onun için söylüyorum. Artık ABD ile konuşmanın vakti geldi. Bizim muhalefetin ihanet dozunu biraz düşürsünler. Yoksa bu eşek bu yükü taşımaz. Ayrılanlar konuşuyor, ne yapsalardı? 20 senedir bekliyorlar, oylar hep düşüyor. Atatürk’e Atatürk, PKK’ya da hain diyemiyorlar. Bencede bu kanserin tedavisi olmaz. Saygılarımla

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek