HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 09 Şubat 2021, Salı 09:59:46 tarihinde eklendi. 1545 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAYATIM BOYUNCA YALANIN BURADA AYAĞA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEDİM -

Adama yalancı şahit lazım olmuş, git yalancı şahitler kahvesine bulursun demişler. Gitmiş kahveye herkes pürdikkat kafayı ona çevirmişler. Öyle ya iş geldi kapmak lazım. Adam-arkadaşlar bana bir yalancı şahit lazım. Ne hakkında?-Alacak verecek hakkında. Bir kişi hemen haykırmış-Vay namussuz o parayı hala ödemedi mi? Adam-Yok, ben alacaklı değil, borçluyum. Bu defa aynı adam- Yahu dört defa benim yanımda ödedin, şerefsiz haininkar ediyor. Bu bir fıkradır.
HAYATIM BOYUNCA YALANIN BURADA AYAĞA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEDİM

 

Bir de fıkra olmayanı anlatayım. Halk televizyonunda bir bayan karşısındakine soruyor. Bunak demek suç mudur? Karşısında da okkalı büyük bir hukukçu var(galiba İstanbul Baro Başkanı) Zaten solcuysa büyük olur. Cevap veriyor.

-Yok suç sayılmaz, nihayet fiziki bir olay. Bayan spiker- Bana birisi bunak dedi de. Ooo, o zaman suçtur. Nasıl ama? Fıkradaki mi daha keskin, bu büyük hukukçu mu?

Bir kilometreye yakın bitiren 45 vagon. Çin’e diye yola çıkmış. Halkalı’da kaybolmuş. Solcuların şanlı gazetecisi Özlem Gürses, öyle söylüyor. Ulan bir fare değil ki bir deliğe saklansın. Neyse ki birkaç gün sonra o trenin Çin’e  ulaştığını gördük te rahatladık. Yahu bu nasıl yalan Allah aşkına. Kılıçdaroğlu Kızılay’ın da çadırınagiripte-Kızılayı oralarda hiç görmedim.” demedi.

Bunu ben anlattım da bir arkadaşım “Adamın kıçında gözü yok ki, nasıl görsün dedi” Şu Özlem Gürses’in son yalanı ise bizi çılgına döndürdü. Diyor ki”Devlet Bahçeli’ye aşı yapan Gülnazi Şırınga adında ki fena halde dövmüşler, komaya sokmuşlar. Şuanda bir hastanede tedavi görmekteymiş. Dövenler, “canımızı acıtanın canını acıtırız” demişler

Şimdi biz bunu söyleyene ne diyelim? Gülnaz Şırınga adında bir hemşire yok. Böyle dövülen bir hemşire de yok. Evet, Devlet Bahçeli aşı oldu ama onu aşı yapan hemşire nin adı Gülnaz Şırınga değil, dövülmedi de, hatta kendisine teşekkür edildi. Peki Özlem Gürsesböyle bir yalanı neden savunuyor? On dakika sonra işin aslı öğrenileceğine göre. Aklıma gelen şu oldu. Önce bu kadın sopayı hak etti dedim. Sonra tansiyonum düşünce “Galiba bunlar ülkücüler tarafından dövülüp mağduriyet yaşayıp, dünyaya haykıracaklar. –Ey Avrupa, Amerika,ey dünyanın bütün alçakları, haydutları, yetişin bizi faşistler dövüyor, sövüyor.

Böylece dünyanın bütün haydutlarını ki bunların sahibidir. Bizim başımıza bela edecekler. Dedim ya yalanın bundandır aya düştüğü. Bu kadar itibarın yok olduğu bir zamanı hatırlamıyorum. Sahi bu yalanlar nerede uyduruluyor? Bir yalancılar kahvesi veya merkezi var mıdır?

Muharrem İnce’ye göre var. O diyor ki “ Yalanın merkezi CHP genel merkezidir” Allah Allah sahi mi yahu.  On altı yaşımdan beri CHP’liyim diyor. CHP’nin son cumhurbaşkanı adayıydı. O bilmeyecekte kim bilecek? Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek