Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 05 Ocak 2021, Salı 09:28:17 tarihinde eklendi. 1954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FOX TRENİNE BİNENLERİN BOYNUNDAKİ HALKA HALKALI’DA TAKILDI -

FOX TRENİNE BİNENLERİN BOYNUNDAKİ HALKA HALKALI’DA TAKILDI

 

 Ülkemize yeni bir ihracat, ithalat yolu açıldı. Trenlerimizin biri gidip biri geliyor, Çin’i komşu kapısı yaptık. Bu yeni bir yol, yeni bir imkandır. İlk trenimiz yola çıktığında, devlet görevlilerimiz törenler düzenledi. Zira ticaret ve sanayimiz için yeni bir yol ve ufuk açılıyordu. İlk trenimiz törenle Çerkezköy’den yola çıktıktan sonra İstanbul Halkalı’da mola vermişti. Bu molayı fark eden Halk ve Fox televizyonlarında bir sevinç bir sevinç ki sormayın. Hemen kameralar çalıştı, yalancılar konuşmaya başladılar “Meğer, trenin çıkışı, onca tören bir gösteri, bir şovdan ibaretmiş, falan filan” Hükümetin bir yalanını yakalama mı, yoksa Türkiye’nin bir başarısızlığına şahit olma sevinci midir? Peki böyle bir yalanın kısa zamanda ortaya çıkacağı, doğrusunun öğrenileceği belli değil miydi? Neden trenin yolda durması, yada kalması veya ülkemizin başarısızlığı bunları bu kadar sevindiriyor? Halk ve Fox televizyonlarının bir izleyici kitlesi var, bunlar hiç başka televizyon izlemiyorlar ya, şimdi büyük bir ihtimalle o trenin hala Halkalı’da olduğuna inanan aptallar vardır bu ülkede, neden? E, izledikleri televizyon öyle söyledi. Halbu ki o ten gitti, yükünü boşaltıp geriye döndü. Bir tren daha yola çıktı.

 Şimdi ben bunlara ne diyeyim? Yalancılar, desem hafif kalıyor. Çünkü bunların yalanlarının arka planları var. Bunlar bu ülkeyi sevmiyorlar. Bu ülkenin başarısı bunları çok üzüyor, başarısızlığıysa çok sevindiriyor. İhracat trenimiz Halkalı’da kaldı diye sevinenler, geçmiş yıllarda bir trenimiz Çorlu’da kaza yaptı diye hala yıldönümlerinde bayram yapıyorlar. Bunlarda tek örnek değildir. Yine geçmiş yıllarda Türk Hava Yollarımıza ait bir uçağımız Hollanda’da yere çakıldığı zaman günlerce sevindiler, Hava Yollarımız aleyhinde propaganda yaptılar. Oysa Hava Yollarımızın en büyük rakibi Lütfansa uçağını pilotu dağa çarptı, bütün yolcular öldü onun aleyhinde tek kelime etmediler. Oysa bizim uçağımız suçsuz Lütfansa suçluydu. Dedim ya, bunlar Müslüman’da, Türk’te değil, bunlar bu toprakların insanı değiller. Bunlar düşmanlarımızın içimizdeki beşinci koludurlar. Fox televizyonunun sahibi Deyvit Mordak bir Siyonist Yahudi’dir. Yayınları MOSSAD ve CIA’nın arzuları istikametindedir. Öyleyse bunların haberlerini dinleyeceksin. Bunlar hangi siyasetçiye hangi idareciye sataşıyorlarsa, kötülüyorlarsa, sen onları iyi savunacaksın. Ben öyle yapıyorum, bunlar kimleri kötülerlerse, ben onların yanındayım. Bu sayede bu güne kadar hiç yanılmadım. Bazıları beni çok akıllı sanıyorlar, öyleyimdir, zira aklı bu Siyonist seslerden alıyorum da ondan. Size de tavsiyem öyle yapın. Mesela her zaman bu hükümeti ve Cumhurbaşkanı’mızı savunuyorum ya, işte bunlar yüzünden, akşam sabah, yirmi dört saat aleyhindeler. Bunların her iddiası birer iftiradır. Onlar kimlere iftira attıysa da o kişi ülkesi adına bir kahramandır, hatta savaş gazisidir. Dünya bugün Türk, SİHA’larını konuşuyor. Ermenilerin, tanklarını, toplarını, hava savunma araçlarını, yerle bir ettiler. Dünya şaştı kaldı. Bunlardan en küçük sevinme taktir alameti gördünüz mü? Dedim ya bunlar dost değil, galiba Türk’te değiller.

                                                                                                                                                  Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek