KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu yazı 15 Aralık 2020, Salı 09:27:20 tarihinde eklendi. 2113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE’DE SATILMIŞ ORDU YOK AMA SATILMIŞ MUHALEFET VAR GİBİ -

TÜRKİYE’DE SATILMIŞ ORDU YOK AMA SATILMIŞ MUHALEFET VAR GİBİ

 

 Bir CHP Milletvekili ordumuz için “satılmış” kelimesini kullandı. Sahi bizim ordumuzda satılmışlık işareti veya alameti var mıdır? Tamam, önceden FETÖ’cüler vardı, ABD’ciler vardı bunlara “sarılmış” sözü uyabilirdi ama şu anda onlar ordumuzdan tamamen atıldılar. Şuanda Türk ordusu hiç olmadığı kadar Türk, hiç olmadığı kadar millidir. Üstelikte şuanda ordumuza “satılmış” diyen satılmış, geçmişte FETÖ’cülere veya darbecilere bu ifadeyi hiç kullanmadılar. Tam tersine gerçek satılmışlara sahip çıkabilmek için yırtıp durdular. Olağanüstü hal kanunlarıyla gerek ordudan gerekse bütün resmi görevlerden ihraç edenler için bir yerlerini yırtarcasına çabalayanların kim olduklarını herkes görüyor. Her şeye rağmen ordumuzda birkaç satılmış çıktı diye “satılmış ordu” kelimesini kullanmak en basitinden satılmışlıktır. Ordumuz Arslanlar gibi sınırlarımızda, Libya’da milli güvenliğimiz ve menfaatlerimiz için can veriyor. Biliyoruz sizi de rahatsız eden işte budur. Gerçek satılmışları muhalefette görüyoruz. “Ordumuz Afrin’e girmesin” diyen siz değil misiniz? “Bize PYD (PKK) mı saldıracak” diyen siz değil misiniz? “Kim saldıracak bize, Yunanistan mı?” diyen siz değil misiniz? “Yeni ABD başkanından iktidarınız için yardım” isteyen siz değil misiniz? Eğer aradığımız satılmışlık, ise bunlar delil ve işaret değil midir? Bunların hangisi ordumuzda mevcuttur? Gelelim Katar meselesine. Önce bu devletçiği tanıyalım.

 Katar üç milyon nüfuslu bir devletçik yani bizim orta büyüklükte biz vilayetimiz kadar. Fakat fert başına geliri dünyanın bir numarası. Ülke dışında yarım trilyon dolara yakın yatırımı var. Türkiye’de ne kadarcık? Sadece yirmi beş (25) milyar dolarcık. Türkiye bu zengin ülkenin parasını çekmeye çalışıyor. İstanbul borsasının yüzde onunu satmışız ona kıyamet koparıyorlar. İyide Londra borsasının da yüzde on birini almışlar bunlar. Rusya’nın en büyük petrol şirketinin de yüzde yirmisini almışlar, buralardan hiç ses çıkıyor mu? Dert başka. “Ey muhalefet, söyleyin de sizin sahibiniz kimdir, onunla konuşalım.” Muhalefetimiz neden Katar’a bu kadar çok kızıyor? Çünkü Katar o bölgede İsrail’e biat etmeyen, önünde diz çökmeyen tek ülkedir, dahası Türkiye’yle ilişkileri en iyi olan ülkelerde ondan. Yahu beni söyletmeyin, bizim muhalefetin Katar düşmanlığı aslında Türkiye düşmanlığından geliyor, dahası İsrail dostluğundan geliyor. Diğer Arap Şeyhleri gibi, Sudi Arabistan, Birleşik Arap ülkeleri gibi Türkiye düşmanı olsaydı bu düşmanlık olmazdı.

Sudi Arabistan diğer emirliklerle beraber Katar’ı işgal etmeye kalktılar, oraya Türkiye bir tabur asker göndererek Katar’ı korumaya aldı, İsrail uşağı bütün şeyhler çıldırdılar. Tabi ki onların çıldırışlarının dalgası bizim muhalefete de yansıdı. Bizim muhalefet ne zaman Türkiye’nin menfaatleri yanında olmuş ki. Mesele budur.

                                                                                                                                                          Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek