Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu yazı 02 Aralık 2020, Çarşamba 09:12:18 tarihinde eklendi. 2667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA SESLENİYORUM: ‘’ BU KÖŞE EMRİNİZDEDİR’’ - Doğukan Önal

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA SESLENİYORUM:  ‘’ BU KÖŞE EMRİNİZDEDİR’’

 

Değerli okurlarım,

Malumunuz hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz yıprandık ve yorulduk diyebilirim. Ekonomiden eğitime sadece bizim değil tüm dünyanın oldukça sıkıntılı süreçten geçtiği bir dönemdeyiz.

Ama bu savaşın ön cephesinde yer alan kahramanlarımız var. Canı ile kanı ile teri ile mücadele eden bir kahraman ordusu var… Sağlıkçılarımız…

Hemşiresinden doktoruna, güvenlikçisinden hasta kayıt elemanına kadar pandeminin başlangıcından bugüne kadar ön cephede en ufak şikayet etmeden hepimizin sağlığı için fedakarca hizmet eden bu mümtaz kişileri üzmeye hiçbirimizin hakkı yok… haklarını ödeyemeyiz elbet ama kendilerine en büyük teşekkürü kurallara uyarak ve onlara gerçekleşecek herhangi bir şiddet girişimini engelleyerek gerçekleştirebiliriz.

Gelin onlara yardımcı olalım, kurallara uyalım, özellikle bu süreçte manevi destek bakımından onlara iyi davranalım ve onları anlamaya çalışalım.

Küçüklüğü hastanede geçmiş bir kardeşinizim, şükür ki bu gün sağlık ile ilgili bir problemim yok, ama olsa da içim rahat Türk hekimlerinin tedavide ki o pozitif enerjisi dahi bir çok şeye bedel ve sizi manevi yönde müthiş destekliyor.  Allah aşkına ev ziyareti yaparken onların akıttığı teri görüyor muyuz? Gözümüzün önüne getiriyor muyuz?  Ben halkımızdan istirham ediyorum; Allah aşkına ev ziyaretlerini erteleyin… Şüpheli durumlarda evinizde bile maske takın…. Yarın ki mutlu günlerimize hep beraber ulaşalım..

Ben bu köşeden sağlık çalışanlarımıza sesleniyorum; en ufak şikayet ve mektubunuz ve talebiniz varsa bana mail adresimden ulaşınız efendim… sonuna kadar sizi müdafaa etmek taleplerinizi dile getirmek hasebi ile kalemimi sizin için kağıda vuracağım…

Tüm kahramanlarımıza teşekkürlerimi, minnetlerimi bir borç biliyor, vefat eden sağlık çalışanlarımıza Rabbimden rahmet diliyorum ki, bulaşıcı hastalıktan vefat eden bir mümin peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem tarafından şehid ilan edilmişken, bu mücadele de şehadete eren sağlık çalışanlarımızın da Allah korusun vefatı durumunda şehid sayılmasını öneriyorum…

Hepinize teşekkür ederim…Kalın sağlıcakla…..

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek