KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 20 Ekim 2020, Salı 09:06:19 tarihinde eklendi. 1356 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SONUNDA İRAN DA CHP DE AZERBAYCANI TUTMAK MECBURİYETİNDE KALDI -

SONUNDA İRAN DA CHP DE AZERBAYCANI TUTMAK MECBURİYETİNDE KALDI

 

Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısıyla Karabağ savaşı başladı. Belki bir buçuk asırdır hep böyle oluyor Ermeniler saldırıyor Türkler direniyor. Ermenilerin arkasında başta Rusya, İran, Fransalılar var. Bütün saldırıları Ermeniler başlatıyor. Ne kadar haksız da, zalim de olsalar Rus, İran ve Fransa bu namussuz katillere kayıtsız şartsız destek oluyorlar.

Ermenistan yine öyle olacak sandı, yine saldırdı, ama bu defa öyle olmadı. Türkiye’de çok cesur bir başkanımız var. Savaş başlar başlamaz Başkanımız “Azerbaycanlı kardeşleriniz nasıl isterlerse öylece onların yanındayız” dedi. Dikkat edin “NASIL İSTERLERSE” çok kapsamlı olan bu cümle Ermenistan’ın destekçilerini düşündürdü şöyle bir hesap yaptılar "Ermenistan’ın tank, top göndersek Türklerin gelişmiş SİHA’ları patır patlıyor, işin içinde madara olmakta var. Başkanımız Erdoğan’ın şah demesi onları mat ediverdi. Yapacakları yardımların netice verme ihtimali onları düşündürdü. Özellikle Rusya tank, top ve hava savunma sistemlerinin Suriye, Libya’da nasıl ördek gibi avlandığını fiili olarak gördüğünden Ermenistan’a yapacağı yardım başarısından emin değildi, maliyeti de çok yüksek olacaktı. Üstelikte Türkiye gibi bir komşusunu kaybetme durumu Ermenistan’ın feryatlarını duymazdan gelmek işine geldi. Ya İran başlangıçta sahte Müslüman devlet her zaman yaptığı gibi Ermenistan’a yardıma devam etti, sınırlarından Ermenistan’a malzeme akışına müsaade etti dahası Suriye, Iraktaki PKK eşkıyalarında Ermenistan’a geçerek Azerbaycan’a karşı savaşa katılmasına yol verdi. Bu arada ne oldu biliyor musunuz? İran’da ki Türkler Ermenistan’a malzeme götüren tırları yaktılar. Türkiye’nin desteğiyle Azerbaycanlı kardeşlerimizin bu zaferi kazanacağı anlaşılınca da “Ermeniler işgal ettikleri topraklardan çekilsinler” demeye başladı. Ya CHP? CHP’de ilk demeci genel başkanının dış işlerden sorumlu yardımcısı galiba Ünal Çeviköz olacak patlattı. ”Türkiye Azerbaycan’a cihatçı gönderiyor silah yardımı da yapıyor.” Cihatçı dediği DEAŞ’cı falan. Bu sözleri dünyada ne kadar Türklük düşmanı varsa hepsi referans aldı seslendirmeye başladılar (Savcılar, ne güne duruyorsunuz bu vatan hainliği suçudur.) Bu sözlere Türkiye’den öyle tepki geldi ki, bütün CHP sözcüleri bu devrilen ağacı doğrultmaya, açılan yarayı örtmeye çalışıyor. Yetmez! Bu sözleri bir AKP’li söyleseydi hemen partiden atılırdı. MHP’li söyleseydi bir daha sokağa çıkamazdı. CHP’den de benzerini bekliyoruz.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek