HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 19 Ekim 2020, Pazartesi 09:38:25 tarihinde eklendi. 4824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARAFSIZ BASINI KİMLER SEVMEZ? - Ertan Bayer

TARAFSIZ BASINI KİMLER SEVMEZ?

 

Türkiye son 20 yıl içinde kötüye göre değişti. İyice yozlaştı. Din, Milliyetçilik, Atatürk gibi hassas simgeleri kullanıp kendine çıkar sağlayanlar son yirmi yıl içinde iyice ortaya çıktı.

Halkımız bu kişilerin gerçek kimliklerini ancak bir göreve geldikleri zaman veya ellerine bir yetki geçtiğimiz zaman gördü. Bu kişilerin en sevdikleri olay bilinmesi gereken konuları saklamak. En sevmedikleri olay, kişi veya kurumlar ise gizli yaptığı işleri ortaya çıkaran kişi, kurum veya tarafsız gazetecilerdir.

Türkiye genelinde baktığımızda bunu görmeye başladık. Ancak yerelde önümüzdeki günlerde yaşanacak olaylar bizlere epey bir ters köşe yaptıracak gibi geliyor.

Önümüzdeki günlerde Lüleburgaz’da damgasını vuran olayların başında, Lüleburgazlıların çok yakından tanıdığı bir ismin aslında göründüğü kimlikte olmadığı ve birçok olayı da gizlediği ortaya çıkacak.

Dönüp baktığımızda bu kişinin de gerçekten TARAFSIZ BASINI SEVMEDİĞİ gözlerimizden bant gibi geçecek.

Bu nedenle bizler buradan diyoruz ki; “Gazetecilik kalem ile bir kişiyi vurmak veya yüceltmek değildir. Gazetecilik olayları tarafsız bir biçimde halka aktarmaktır.”

Buna rağmen halktan gizli işler yapanlar, gazetecileri gazetecilik yaptığı için sevmez. Dürüst olanları ise hiç sevmez. Bu kişilerin genelde ortak özelliği KORKAK, YALANCI VE SİNSİ olmalarıdır. Çevrelerinde dönen kötü olayları görüp ses çıkarmazlar. Yakalandıkları zaman da “HABERİM YOKTU” derler.

Lüleburgaz’ın bu kişilerden kurtulması dileğiyle kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek