KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 16 Ekim 2020, Cuma 09:42:21 tarihinde eklendi. 1719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’NİN YENİ GAFCISI ÇEVİK ÖZ ERMENİYİ Mİ DESTEKLEYELİM AZERBEYCANI MI? -

CHP’NİN YENİ GAFCISI ÇEVİK ÖZ ERMENİYİ Mİ DESTEKLEYELİM AZERBEYCANI MI?

 

CHP Milletvekili çevik öz öyle bir laf etti ki masada birisi söylese kesin kavga çıkardı, ne dedi biliyor musunuz  ‘’Türkiye Suriye’den Cihatçıları Azerbaycan’a taşıyor ’’Allah Allah… Bu adam kimden yana yahu? Ulan cahil, senin cihatçı dediğin DAEŞ tır. Bunlar selefi ve Vahabidirler . Azeri kardeşlerimiz ise Caferi’dir, hiçbir selefi Caferi’ye yardım gider mi? Birde Bakü büyükelçiliği yaparmış. Vay vay vay bu ülkeyi kimler nerede temsil etmiş görüyor musun? Adam Türkiye’yi suçlayacak ya lafın altına üstüne bakmadan yumurtlayıveriyor. Sonrada işte böyle bir cahil gariban öylelerine (ulan cahil) der. Lafın devamında da  (Türkiye Azerbaycan’a silah gönderiyormuş.) diyor. Rus’u acemi Ermeni saldırganlarına silahı da her türlü yardımı da yapacak biz Azerbaycan kardeşlerimize silah göndermeyeceğiz , öylemi? Hay senin aklına da, fikrinde, vicdanınada… Yahu onlar bizim kardeşlerimiz aynı dili konuşuyoruz, aynı milletiz .’’Tek millet iki devlet’’ sözünü hiç duymadınız mı? Üstelikte toprakları işkal edilen, saldırıya uğrayan Azerbaycan’dır, silahta göndeririz, gerekirse askerde. Bu sözleri Cumhurbaşkanımızda, Dış işleri ve milli savunma bakanımızda defalarca tekrar ettiler. (Azerbaycan bizden nasıl yardım isterse öyle yardım etmeye hazırız, ta ki işkal altındaki topraklarını kurtarıncaya kadar) dediler. Bu açıklamalar gerek Rusya ve gerekse İran gibi Ermeni destekçilerinin iki kere düşünmesine  neden oldu, yardım etselerde  gizli saklı yapmaya çalışırlar mesela İran üzerinden  PKK’lıların geçişleri ve Rus yardım konvoyları  görüntülendi. İran’da ki Azeri kardeşlerimiz  Ermenistan’a  giden  bazı yardım TIR’larını ateşe vererek engellemiş, sağolsunlar .

 Gelelim Ünal Çeviköz’ün kan donduran sözlerine. Bu Türkiye karşıtı laflar ilk değilmiş ona ait şu sözleri okuyun da karar verin. “ Türkiye Suriye’den cihatçıları Azerbaycan’a taşıyor.’’ “S 400’lerden vazgeçmek zorundayız.’’ ‘’Türkiye Libya da sınırı aştı .’’ “Türkiye’nin Suriye’de bulunması meşru değil.’’ ‘’Türkiye Doğu Akdeniz’de gerginliği arttıran unsur…’’Bu sözler bir Yunanlı’ya, bir Fransız’a veya bir Ermeni’ye ait sözler değil. CHP’nin genel başkanının dış politikada danışmanı Ünal Çeviköz’e aittir. (Hay Allah, aklıma geleni yazmışım. Kılıçlar oğlunun anasıyla alakası var mı acaba?) Çeviközü ‘’Türkiye Azerbaycan’a cihatçı taşıyor)sözlerini delil gösteren Ermenistan hemen Avrupa insan haklarına şikayette koşuyor. Tabi bu alçakça sözler gerek Türkiye gerekse Azerbaycan’da çok tepki çekti ya CHP sözcüleri ‘’Azerbaycan’ın haklı davasını destekliyoruz’’ anlamında açıklama üstüne açıklama yapıyorlar. İyi ama Çeviköz orada yerinde duruyor. Tıpkı Atatürk’e Atatürk diyemeyen Canan Kaftancıoğlu gibi. Yahu siz Akdeniz’de Yunanın kandilde PKK’nın Karabağ’da Ermeni’nin yanında olduktan sonra Atatürk’e Atatürk deseniz ne olur demeseniz ne olur?

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek