Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 13 Ekim 2020, Salı 08:56:09 tarihinde eklendi. 1225 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DUYDUĞUN DEĞİL GÖRDÜĞÜNE İNAN İŞTE TÜRKİYE’NİN GÜCÜ -

DUYDUĞUN DEĞİL GÖRDÜĞÜNE İNAN İŞTE TÜRKİYE’NİN GÜCÜ

 

Birkaç gündür televizyonun karşısından ayrılamıyorum. Azerbaycan Ermenistan savaşı var ya onu takip ediyorum şaşırmamak elde değil. Bakıyorum bir tank sipere gizlenmiş, güya onu kimse göremeyecek, tepeden birileri geliyor, Bom! Tank gitti. Yahu bu nedir böyle? Bakıyorum bir uçak savar sistemi üzerinde radarı çalışıyor yani aktif halde, Yukarıdan bir füze iniyor sistem uçtu, bu nasıl bir teknoloji? Bunu Suriye’de gördük, Libya’da gördük, Şimdide Azerbaycan da Karabağ’da görüyoruz. Çok savaş sahneleri gördük ama böylesini ilk defa görüyoruz. Bu sisteme yeni, bu usul ilk defa kullanılıyor. Bu sistem türkün icadı türkün sistemi. Dünya savaş tarihinde birçok icat ve yenilikleri olan Türk milleti, Dünyaya yeni bir savaş usulü öğretiyor. ABD bize F35leri veremeyeceklermiş, varsın vermesin. Bizim İHA ve SİHA’larımız var. F35 ler bu işleri yapabilecekler miydi? Şu yazıyı yazarken Azerbaycan genel kurultayı açıkladı S5.300 hava savunmalarıyla sistemi imha etti diye. Hava savunma sistemi bu yahu, kendini koruyamıyorsa ülkesini nasıl koruyacak? Ermenistan’ın dostları şahitleri şaşkın yardım edecekler de nasıl? Fransa, İran, Rusya aptallaşmış durumda. Hani Nasrettin hoca eşekten düşünce zaten inecektir demiş ya, o misal Rusya biz zaten Ermenistan’a kızıyorduk diyor. Nasıl yardım etsinler, silahsa zaten yeteri kadar vermişler. Türkiye’nin bu yeni sistemi ve SİHA’ları bütün oyunları ve denklemleri alt üst etti. Alışık olmadıkları bir durumlara karşı karşıya kaldılar. Napsınlar, nükleer bombaları mı kullansınlar? Hakikaten işleri zor.

Bu yaşananlar Türkiye’nin gücüdür. Televizyonlar da SİHA’ların tankları, topları, hava savunma sistemlerini askeri konvoylarını canlı olarak seyrediyoruz ya nasıl gururlanıyoruz? Nasıl seviniyoruz? Bu görüntüleri izleyen düşmanda aynı şekilde üzülüyor, moral bakımından çöküyor. Evet, bu bizim savaşımız, Azerbaycan biz demektir. Devletimizin gücüyle, teknolojisiyle övünüyoruz, seviniyoruz, gurur duyuyoruz. Bakmayın siz battık, bittik yıkıldık diyenlere. Onlar şom ağızlı ya hain ya da gafillerdir. Ulaştığımız seviye işte sahadadır. Azerbaycan ordusunu hem eğittik, hem de donattık. İzlediğimiz sahneler Suriye ve Libya’dakiyle aynı, Yani Türkün markasını yansıtıyor. İyi oluyor iyi. Hem teknolojimizi geliştiriyoruz, hemde deniyoruz, hemde önemini dünyaya gösteriyoruz. Hem teknolojimizin yeni pazarlar için reklamını yapıyoruz, hemde başka düşmanlarımıza (Yunanistan gibi)işte görüyorsun ya başına gelecekleri ona göre hesap et demek istiyoruz. Emin olun böyle Ermeni hedeflerinin tepesine inerken nice düşmanlarımızın da beynine iniyor, görüyorlar ve düşünüyorlar. Bu Türkiye’yle nasıl başa çıkacağız diye kara kara düşünüyorlar. Türkiye artık kabuğunu kırdı, engelleri aştı durdurulamıyor. Planlardan yalanlardan iftiralarda işe yaramıyor. Milletimize süper güç olmak yakışır ve İnşallah olacağız.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek