Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 06 Ekim 2020, Salı 09:10:28 tarihinde eklendi. 2573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PAŞA HAZRETLERİ HATAYDA NE İŞİMİZ VAR? - Doğukan Önal

PAŞA HAZRETLERİ HATAYDA NE İŞİMİZ VAR?

 

Değerli okurlarım,

Türkiye’de bir grup var ki ne zaman küresel emperyalizme karşı bir hamle yapsak ‘’ne işimiz var orada?’’ diyor. Ben her türlü siyasi geleneğe saygı duyan bir kardeşinizim. İnsanları sağcı solcu diye de ayırmadım bugüne kadar, çünkü idealist olan herkes benim bakışıma göre fikir mücadelesi yapılacak değerli bir insan hüviyetini taşır. Lakin fikirsizlerin ve fikrini mezata çıkaranlar ile kalemim ile hesaplaşacağım.

Eski arşivleri karıştırır iken şöyle bir olaya rastladım. O dönem başkentimiz olan İstanbul işgal edilmeye başlandığı vakit Fransız zırhlısında komuta görevinde bulunan zat beyaz atı ile Beyoğlu’na iniyor. İstanbul mahzun ve üzgün. Bunu İslam’a ve Türklüğe hakaret sayıp evine çekilmiş insanların sinirlerini bozan öyle bir mesele icra olunuyor ki; Süleyman Nazif bunu gazetesinde ‘’ Gelecek Türk nesline ihanet’’ olarak nitelendiriyor. Nedir bu mesele? Türk milleti kadar kahraman yetiştiren bir millet yok, ama bu millet kadar hain yetiştirende bir millet yok. Öyle ki Fransız Komutanının Beyoğlunda salına salına atı ile gezdiğini gören ‘’hainler’’ anlamını bilmedikleri bir kelimeyi üç elif miktarı çekerek ‘’ Demoogggraaasii, Demoogggraassii’’ diye bağırarak Fransız komutanın atına eğer olmaya çalıştı, alkışlar ile onun işgal turuna destek oldu.

Gelelim bu güne… Yahu ALLAH aşkına ne istiyorsunuz bu devletten? Azerbaycan dediğiniz, Libya dediğiniz, Musul, Kerkük, Doğu Türkistan dediğiniz bizim canımız, kanımız yahu. Nasıl vazgeçeriz buralardan, nasıl arkamızı dönelim?

‘’22 MİLYON KİLOMETREKARE ‘’ toprağımız da  Onlarca millet idaremiz altında kalmış, onlarca eser, onlarca emek hep dışarıda kalmış. Sıkıştırmışlar bizi bugün ki sınırlarımıza, bize unutturmuşlar bir imparatorluk varisi olduğumuzu. Şimdi ufuğu kadar ufak bir medya kuruluşu var ‘’ Ne işimiz var orda? Ne işimiz var  burada?’’ diyor. Anlasana be adam ben bana yapılan saldırıyı dışarıda göğüslemez isem hedef tahtasına oturacağım.

İşte bunlar Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın döneminde kendilerinin müşavirleri olsaydı, ‘’ Paşa Hazretleri Hatay’a ne gerek var? Ne işimiz var Hatay’da? ‘’ diyebilecek kadar milli benlikten uzak bir avuç jakoben takımıdır. Bunlara göre Türk milleti Lozan sınırlarında çekilmeli dünyada hiçbir olaya karışmamalıdır. Halbuki Lozanı ilk bozan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bunlar o zaman yaşasa ‘’ Bak şimdi ufak ufak takılıyoruz ya Nerden çıktı bu Hatay?’’ diyecek zihniyettedir, kendilerini bu ülkenin sahibi sanarlar ve dünya yansa boğazda  buzlu viskilerini içer batı mukallitliği yolunda her şeyini feda ederler. Bunlar Fransız komutanın eğerine takılan zihniyettir ve 15 temmuzda ki tankları alkışlayan, camilere saldıran ihanet şebekeleridir.

Adam olsun da Ak Partili olsun, CHP’li, MHP’li, olsun …. Türk’lüğün bekası uğruna mücadele etsin isterse tam karşımda kurulsun,  Bu milletin inancına, imanına saygı göstersin de beni zerre miskal sevmesin….

Türk milletini punduna getirip Anadolu’dan Orta Asya Bozkırlarına sürmek istiyorlar, Türkiye’nin etrafı kuşaltılmış, 4 bir bölgesinde Suriye’de, Irakta, Ege’de, Doğu Akdeniz’de ateş çemberini yakmak istiyorlar, Bizans taktikleri ile ekonomimize suikast yapıyorlar….

 En acısı… Eğerlere yapışacak, At nalına yatarak kendilerine destek çıkacak hainleri de her zaman buluyorlar.

Allah Türk Milletini korusun ve Yardımcısı olsun amin.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek