Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 18 Ağustos 2020, Salı 09:11:26 tarihinde eklendi. 1458 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’ NUN YAPTIĞI AK PARTİ ÇÖPLÜĞÜNDEN HIYAR TOPLAMAK -

KILIÇDAROĞLU’ NUN YAPTIĞI AK PARTİ ÇÖPLÜĞÜNDEN HIYAR TOPLAMAK

 

CHP Kongresini yaptı ya, o kongrede en dikkati çeken Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında söylediği “dostlarımızla beraber iktidar olacağız…” cümlesiydi. Muharrem İnce’nin tuvaletlerin yanına yani en arkaya oturtulması falan da konuşuluyor  ya yine de genel başkanın “dostlarımız” cümlesi ilgi çekti. Kemal Bey’ in çok dostu var. Hangi birisini sayalım? Hele dışarıda içeriden daha da çok dostu var. Hangi birisini sayalım? Bütün bunları boş 5ver en büyük dostu kim biliyor musunuz? Soros ve Rokofeller. Bunu ben söylesem inanmazsınız. Ama söyleyen Barış YARKADAŞ.

YARKADAŞ bunu televizyonlar da söylemişti, dedi ki “Soros ve Rokofeller vakıfları Türkiye’ de bazı sivil toplum kuruluşlarına maddi yardım ediyor. Bu STV’lerin kurucularından halen de üyelerinden biriside Kemal Kılıçdaroğlu’dur…” Başka delile ihtiyaç var mı? Lafın tamamı deliye söylenir. Kılıçdaroğlu’ nun geçmişini bir inceleyin tam da Soros’un istediği bir kişilik bulursunuz. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de ki dostlarına bakarsak, Tayyip Erdoğan’ın kullanıp, eskitip bıraktığı şahısları birer, ikişer topluyor onlardan salata ve cacık yapmaya çalışıyor. Bunlarla iktidar hayal ediyor olur mu? Bilmem ki, belediye seçimlerin de oldu, ama partisinin oyu %22’lerdeydi. Bazı cemaat mensuplarına soruyoruz “CHP’ye nasıl oy verdiniz?” cevap “ biz CHP’ ye vermedik ki, İmamoğlu’na  verdik.” Demek ki belediye seçimiyle iktidar başka şey. Hani bir de Erdoğan’ın ilk eskittiği bakan vardı, çok sükseliydi. CHP onu Konya’dan aday gösterdi ne oldu? Önceden 2 Milletvekili vardı, yine o kadar kazandı. Demek ki meşe ağacına armut aşılanamıyormuş. Bir de şu var. Başkalarının çöplüğünden hıyar toplarken, kendi heybene de dikkat etmek lazım. Heybene bir bak delik olmasın, ya da senin gözün başkalarının çöplüğündeyken, başkalarının da gözü senin heyben de olmasın. Dikkat etmek lazımdır. Bazen gelenler sendekini de kaçırırlar. Aşı yapayım derken ağacı kurutursun. Ya da bozulmuş, çürümüş hıyarı heybeye koyarsın sende ki sağlamları da bozar, ya da cacığın tadını bozarsın. Geçmişte çöpe atılmış, sizin de üzerine pislediğiniz nice hıyardan size cacıkta, salatada olmaz. Abdullah Gül’ ün, Ahmet Davutoğlu’nun aleyhinde sizden az mı laf işittik? Şimdi onları vaftiz suyuyla yıkadınız mı ki sizin dostlarınız oldular. Neyse bu yazı yayınlanana kadar galiba siyaset çarşısı karışacak. Muharrem İnce parti kurarsa ortalık allak bullak olur. Saygılarımla.

                                                                                                                                                            

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek