Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu yazı 30 Haziran 2020, Salı 09:24:53 tarihinde eklendi. 1751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE’YE HİZMET EDİPTE CHP’NİN İFTİRASINA UĞRAMAYAN YOKTUR -

TÜRKİYE’YE HİZMET EDİPTE CHP’NİN İFTİRASINA UĞRAMAYAN YOKTUR

 

Başlığı tekrar edelim. Bu ülkeye hizmet edipte CHP’nin iftirasına uğramayan yoktur. Son kurbanda Selçuk Bayraktar.

Selçuk Bayraktar adını yine CHP çevrelerinden duymuştunuz ilk defa. O günlerde düğünü vardı. Cumhurbaşkanımıza damat oluyordu. Düğünde üst rütbeli askerlerde katılınca CHP kıyameti koparmıştır. Vay, nasıl olurda Erdoğan’ın kızının düğününe askerler katılır. Dikkatimi çekti, bu işte bir iş var CHP’nin tepkisinin başka sebepleri olsa gerek.  Öğrendik ki damat SİHA VE İHA ‘lar üzerinde çalışıyormuş ve de başarmak üzereymiş.  Tam da İsrail’den alamadığımız, aldıklarımızın da çalışmadığı ABD’nin de vermediği, bize de çok lazım olduğu sıralardı. Sonunda delikanlı başardı. Hem de ABD’nin, İsrail’in vermediklerinden daha da mükemmel. Meğer generallerimiz, onun için düğündelermiş, onun için Erdoğan kızını vermiş, onun için CHP’nin hedefi olmuş. Mete Yarar diyor ki; ABD’den iki adet SİHA(silahlı insansız hava aracı) istedik vermediler. Şimdi her ay iki adet yapıyoruz. Hem de nasıl, dünya hayranlıkla izliyor. PKK’nın canına okudular, Suriye’de, Libya’da  destan yazıyorlar . CHP buna iftiralar atmaz mı? Dağlarda ilk PKK’lıları avlamaya başladığında nasıl da tepki vermişlerdi. Piknik yapan köylüleri vurdu dediler. En son Çorlu’da “Akıncı” diye bir uçak geliştirdiler. Uçuşu denenirken bayan, erkek mühendislerin sevinç ağlamalarını görünce her birini teker teker kucaklamak istedim. CHP BUNLARA İFTİRA ATMAZ MI? Nitekim de son iftirasını da solladı. Teknolojik gelişmelere adapte için İstanbul Belediyesi’yle bir anlaşma yapmış Selçuk bey. CHP’nin ağalarından Ağbaba, Selçuk Bayraktar’ın belediyeden şu kadar para aldığını söyledi. Genç dâhimiz almadığını ve bunun gerçeğinin İmamoğlu tarafından açıklanmasını istediyse de İmamoğlu susarak bu iftiraya destek verdi.

Selçuk Bayraktar da belediyeyle olan sözleşmesini fesih ederek “Yalan ve iftiralarınızla baş başa kalın” dedi. Selçuk Bayraktar’ın bir başka suçu da şu korona başlangıcında emrindeki mühendislerle Türk malı yeni bir solunum cihazı icat etmek oldu. Türkiye’ye bu kadar hizmet eden bir genç elbette CHP’nin iftiralarına maruz kalacaktı. Bu da onun madalyasıdır. Herkim ki CHP’nin iftirasına uğramışsa o benim için bir kahraman, bir savaş gazisidir. Geçmişe doğru bir bakın anlarsınız

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek