Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 16 Haziran 2020, Salı 08:50:41 tarihinde eklendi. 2322 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BANA ÖYLE GELİYOR Kİ BU VİRÜSÜ ERDOĞAN ÇIKARMIŞ OLABİLİR! -

BANA ÖYLE GELİYOR Kİ BU VİRÜSÜ ERDOĞAN ÇIKARMIŞ OLABİLİR!

 

Başlığı okudunuz mu? Öyleyse beraber düşünelim. Bir kere bu kadar hastaneye ne lüzum vardı?

Kılıçdaroğlu da söyledi “ya hasta olmasa ne olacak?” Ama hasta oldu. Ya hasta olup da hastane olmasaydı? O zaman ABD’ye veya İngiltere’ye ya da İspanya’ya, Fransa, İtalya’ya dönerdik.

Veya hatta Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü zamanındaki SSK hastanelerine benzerdik. Hastalar koridorlarda yatar, şehirlerin üstünde akbabalar dolaşırdı.

Hasta olup da hastane olmayacağına, hastane olsun da hasta olmasın, hastaneler boş kalsın anasını satayım.

Birde şu var, geçen sene hastanelerimiz yabancılardan sekiz (8) milyar dolar kazanmış. (1978 yılında CHP hükümeti vardı. İhracatımızın tamamı iki buçuk milyar dolardı. Şimdi sadece hastanelerimiz üç katından daha fazla kazanıyor.)

Bir başka şey daha baktım torunların tabletten ders takip ediyorlar. Birden aklıma geldi. Bu tabletleri de Erdoğan dağıtmıştı değil mi? Hımmm. Demek ki Erdoğan bu virüsün geleceğini biliyordu. Yani bu adam ya ermiş, ya da virüsü bu çıkardı. Yoksa dünya kırılırken bu kadar ilaç stoku, hastane,  her türlü hazırlık,  ya ermiş ya virüsün faali, ya da kafası çok çalışıyor.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek