KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 30 Nisan 2020, Perşembe 10:45:49 tarihinde eklendi. 2310 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Önce sağlık sonra kutlama - Ertan Bayer

Önce sağlık sonra kutlama

 

 2020 yılı öyle bir geldi ki nerden geldiğini şaşırdık.  Dünya 2020 yılından bir kez kötü etkilenirken biz iki kez kötü etkilendi. En son başımıza bela olan CORONAVİRÜS COVİT 19 bizleri evlere hapsederek bir çok şeyi de öğretti.

 

 

Daha önce kıymetini bilmediğimiz ancak sahip olduğumuz çok değerin kıymetini öğrendik.  Önce sağlığımızın kıymetini öğrendik. Sonra gezebilmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu ancak kıymetini bilmediğimizi öğrendik. Birlikte iftar yapmanın kıymetini öğrendik.  Arkadaşlarımızla, dostlarımızla sarılmanın ve el sıkışmanın kıymetini öğrendik.  Sokağa çıkma yasağı olmadan dolaşmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendik. Ve köylerde yaşamanın şehirlerde yaşamaktan ne kadar rahat olduğunu bazı insanların neden köye kaçtıklarını öğrendik.

 

İşte bu gülerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Yarın 1 Mayıs’ı kutlayacağız. Haftaya  Anneler Günü daha sonra sırasıyla 19 Mayıs ve Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. 

 

Ama bizim için artık önce sağlık gerisi sonra gelir. Tüm okurlarımızın 1 Mayıs Birlik ve Mücadele günü kutlu olsun.

 

Kalın sağlıcakla…

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek