Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 21 Şubat 2020, Cuma 09:38:13 tarihinde eklendi. 1968 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MİLLETİMİN DÜŞMANLARI ABDÜLHAMİD’İN DE DÜŞMANIYDI, ERDOĞAN GİBİ -

MİLLETİMİN DÜŞMANLARI ABDÜLHAMİD’İN DE DÜŞMANIYDI, ERDOĞAN GİBİ

 

10 Şubat Sultan II. Abdülhamid’in ölüm yıldönümüydü. Saltanatı sırasında onun çok düşmanı vardır ( hem dışarıda hem içerde) hala da var. İngilizler düşmandı, Fransızlar, İtalyanlar düşmandı, Yunan, Bulgar, Sırp ve Ruslarda düşmandılar, neden? Çünkü İngilizler Osmanlı topraklarında ki petrol denizlerinin farkına varmışlar, mutlaka ele geçirmek istiyorlardı. Fransızlar da Osmanlı tebaasında ki Arap kabilelerini ve yurtlarını sömürmek ve koloni yapmak istiyorlardı. İtalyanlar Ege adalarını ve Libya’yı işgal etmek istiyorlardı. Yunan, Bulgar, Sırplar topraklarını genişletmek ve bağımsız olmak istiyorlardı. Ruslar boğazları geçip Akdeniz’e inmek istiyorlardı. İçimizde ki azınlıklardan Ermenilerde doğumuzda bir devlet kurmak istiyorlardı. HELE SİYONİST YAHUDİLER? Onlarda topraklarımızın üzerinde Filistin’de bir devlet kurmak istiyorlardı HEPSİNİN ÖNÜNNDE ENGEL SULTAN ABDÜLHAMİD İDİ. Burada saydığım ve sayamadığım bütün iç ve dış düşmanlar bütün mesailerini Abdülhamid’i devirmeye yoğunlaştırdılar. İçimizden işbirlikçiler buldular. Parayla adam satın aldılar. Jön Türkler ( genç) ittihatçıları organize ettiler yalanlar, iftiralar ortalığı o kadar kapladı ki (tıpkı şimdiki gibi) bir çok temiz aydın dahi b iftira ve yalanlara inandı. Ne yaptılar ettiler Sultan Abdülhamid’i tahttan indirdiler. Sultan kendisini indirenlere “Eğer bu devleti on sene idare edebilirseniz, 100 sene idare ettik diye övünün” demişti. Sultan Abdülhamid haklı çıktı, onun tahttan indirenler dokuzuncu sene devleti bitirdiler ve geride her yanı işgal edilmiş bir vatan,  on milyonlarca şehit ve bir millet bırakıp ülkeden kaçtılar. Abdülhamid’i 13 Nisan (rumi 31 Mart) 1909 senesinde devirdiler, 1918’in son baharında Mondros mütarekesiyle İngilizlere teslim oldular. NASIL OLDU BU İŞ? 1909’da Sultan devrildi. 1912’de balkan harbi çıktı, 1914’te birinci dünya harbine girdik ve yenildik. İstiklal harbiyle de Sultanın bize bıraktığı toprakları beşte birini şükür kurtarabildik. EĞER SULTAN DEVRİLMESEYDİ, birinci balkan harbi çıkmazdı, çıksa da yenilmezdik. İkinci dünya harbine girmezdik, dünya birbirlerini yerken biz dimdik ayakta olurduk. MEĞER SULTANI DEVİRENLER BU SONUÇLARI DA PLANLAMIŞ.

Geçen sene ki 31 Mart seçimlerinde Emre Kongar şöyle bir laf etti “Bir 31 Mart olayıyla diktatör Abdülhamid’den kurtulduk umulur ki bu 31 Martta da diktatör Erdoğan’dan kurtuluruz” Ermeni teröristler Sultana bombalı sabotaj düzenlediler birçok askerimiz öldü. O günün Sultan düşman Tevfik Fikret Ermeni katillere “Ey şanlı avcı…” diye şiirler, methiyeler yazmıştı. (Diktatör denilen Sultan onu Galatasaray Lisesi müdürlüğünden bile almadı) Şimdi de “diktatör” diye diye her gün küfrettikleri Erdoğan’ı Yunan istemiyor, İsrail istemiyor, Akdeniz petrolü, Filistin v.s diye Amerika istemiyor PKK devleti diye. Mısır, Suriye, Suudi Arabistan istemiyor diktatörlüğünü istemiyor diye. Avrupalılar istemiyor asırlardır vurdukları zincirleri kırdık diye Ermeni istemiyor sınırlarında boğduk diye. PKK’lı istemiyor çoğunu geberttik diye dahası kazandıkları belediyelere kayyum atadık diye. Ateist Allahsızlar istemiyor okulları ve memur kadrolarını başı örtülülere açtık diye. Bütün düşmanlarımız istemiyor kendi silahınızı yapıyoruz, ihracatımızı otuz milyardan yüz seksen beş milyar dolara çıktı diye. Abdülhamid’in başına gelenler Erdoğan’ın da başına gelir mi ki? Gelmez çünkü sahip çıkacağız.

Saygılarımla

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek