Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 28 Ocak 2020, Salı 09:18:26 tarihinde eklendi. 2195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YİNE SÖYLÜYORUM, MENDERES KÖYLÜLERE TRAKTÖR DAĞITTIĞI İÇİN ASILDI -

YİNE SÖYLÜYORUM, MENDERES KÖYLÜLERE TRAKTÖR DAĞITTIĞI İÇİN ASILDI

 

CHP’liler beni savcılığa şikayet etmişlerdi ya, o dilekçelerinde bu mevzuda vardı. Ben öyle demişim. Yani “Menderes ve arkadaşları köylülere traktör dağıttığı için asıldı”. Benim öyle söylememde suç teşkil edermiş. O zaman bende bu suçu zevkle bir daha işliyorum. “Evet Menderes ve arkadaşları köylülere traktör dağıttığı için asıldılar…” Hadi yine şikayet edin. Değil se peki siz söyleyin, neden asıldılar? Var mı aklınıza gelen bir suç? Yassı Ada Mahkemelerinin reisi (galiba Salim Başoğlu olacak) ne demişti? “Sizi buraya gönderen İRADE böyle istiyor…” Ben o alçak İRADE’yi kastediyorum. Mahkemedeki karar veren öküzleri değil (Bak işte burada bir suç bulabilirsiniz) “Öküzler” diyorum. Siz avukattınız değil mi? Bir hakim başkasının İRADESİYLE karar verir mi? Eğer verirse ona öküz kelimesi bile hafif kalır. Çünkü onun yuları demek ki başkalarının elindeymiş.

Gelelim asılma sebebi olarak traktör dağıtıma sözüme. Mevlana ne diyor? “Tilkinin kuyruğuna bastım, ses ağzından çıktı” Mevlana sesin ağızdan çıkacağını bilmiyor mu? Aradaki mesafeyi işaret ederek “dokunduğun yerden değil bazen uzaklardan cevap gelir” demek istiyor. Menderes ve iktidarı köylülere elli bine yakın traktör dağıtarak Türkiye’de zirai üretimi beş on katına çıkarmış. Türk köylüsünün ilk defa karnı doymuş, ilk defa ayağı pabuç görmüş, ilk defa sırtı bitten kurtulmuş. Dahası ilk defa fabrika (Pınarhisar Çimento gibi) yollar, barajlar yapılmış. Bu da Türkiye’nin gizli iç ve dış düşmanlarını harekete geçirmiş “İftira, yalan ve anarşi odakları) harekete geçirilmiş, darbe yapılmış ve saçma sapan suçlamalarda idam edilmiştir. Turgut Özal neden kurşunlanmış (ve ihtimal ki) zehirlenmiştir? Çünkü bu ülkeye Fatih Köprüsünü, Karakaya ve Atatürk Barajlarını, İzmit, İstanbul otoyolunu ve nice hizmetleri yaptığı için öldürülmüştür. Demirel neden zaman zaman kaçmak mecburiyetinde kalmıştır? O da aynen köprüler, barajlar, yollar yaptığı için muhtıralara ve iftiralara maruz kalmıştır. Ancak kaçmasını bildiği için anası ağlamamıştır.

Eğer 15 Temmuz Darbe Girişimi başarılı olsaydı Tayyip Erdoğan’da asılacaktı, neden? O da köprü, baraj, yol, tünel, hava alanı, silah, hastane yaptı. Türkiye’nin ihracatını otuz milyardan, yüz seksen milyar dolara çıkarttı. Gayri safi milli geliri dört kat arttırdı. (Daha hangisini sayayım). Öyleyse iftirayı da, yalanı da ve asılmayı da hak etti. Türkiye böyle bir ülkedir arkadaşşş.

Ben en az yarım asırdır yaşayarak izledim, öncesini de okuyarak ve dinleyerek öğrendim. Sizde bizden okuyun ve öğrenin “TÜRKİYE’YE HİZMET EDİPTE SUÇLANMAYAN, İFTİRAYA UĞRAMAYAN, CEZA ÇEKMEYEN HİÇ KİMSE YOKTUR”. Türkiye ve Türk Milletine hizmet etmek isteyen her kahraman, bu ülkenin ve milletin düşmanlarının saldırılarını da gerekirse sonunda ASILMAYIDA göze alacaktır. Çünkü bu ülkede hainlerle, kahramanlar iç içedir. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek