Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 07 Ocak 2020, Salı 09:19:01 tarihinde eklendi. 2921 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni ilçe başkanları göreve başladı - Metin Dikener

Yeni ilçe başkanları göreve başladı

 

AK Parti’nin Lüleburgaz İlçe Başkanı sevgide saygıda kusur etmeyen sevgili kardeşim Tanzer Koç idi. Aldığı bu vazifesini görev aldığı yıllarda çok başarılı bir şekilde gercekleştirdi. İyi bir başkanlık örneği gösterdi. Yıllar geçti. Ben görevimi en iyi bir şekilde bırakıyorum dedi. Şimdi bu göreve yine çok değerli kardeşim Mücahit Murat   Şahin getirildi. Mücahit  Murat Şahin, benim çok sevdiğim Gündoğuspor’da bir çok özel maçlarda formasını beraber giydiğim arkadaşım Mecit Şahin’in oğlu. Mecit sol ayağını mükemmel kullanan çok klas hücum kanat futbolcusu idi. Yıllar sonra bu çok değerli futbolcu arkadaşımı da bu vesile ile rahmetle anıyorum. Lüleburgaz AK Parti İlçe  Başkanlığına getirilen Mücahit Murat Şahin’e aldığı bu görevi fevkalade bir şekilde götüreceğine tüm kalbimle inanıyorum. Tebrik ediyor ve sonsuz başarı dileklerimi sunuyorum.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimleri de geçtiğimiz haftalarda yapıldı. 400 Partili deleğenin oy kullandığı bu çok güzel bir ortamda geçen seçimleri 227 oy alarak genç kardeşim Devrim Gündüz kazandı. Bu sevgili kardeşimi de tebrik ediyor, başarılı olmasını diliyorum.

 

Kardeşim biz futbola gönül verdik ve futbolla bir yerlere geldik. Ancak her zaman siyasetin içersine girenleri, hizmet verenleri, bende varım diyenleri taktir etmiş birisiyim. İşte çok genç avukat iki kardeşimiz. Tabiiki onları çok seviyor, başarılar diliyoruz.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek