Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 27 Eylül 2019, Cuma 09:39:20 tarihinde eklendi. 1835 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Menderes Köylülere Traktör Dağıtıp Üretimi Arttırdığı İçin Asıldı -

Menderes  Köylülere Traktör Dağıtıp Üretimi  Arttırdığı İçin Asıldı

 

Başlık sizi şaşırtmasın söylediğim söz doğrudur. Menderes ve arkadaşları Türk milletini kalkındırdığı için, köylüye traktör dağıttığı için üretimi arttırmasından dolayı asıldı. Nasıl olur demeyin, bu ülke neler gördü neler, bizim nesil ne ihanetler yaşadı, hala da yaşamaya devam ediyor. 16 ve 17 Eylül Menderes ve iki bakan zoruyla ile Polatkan’ın idam edilişlerinin yıl dönümüydü. Türkiye de Emperyalist haydutların kurduğu düzen Türk milletinin iradesiyle değişmiş Milletin seçtikleri iş başına gelmişti. Gelir gelmez de işler Türk milletinin iradesiyle uygun hale gelmiş, ülke kalkınmaya, Millet zenginleşmesiyle başlamıştı. Mesela şu olay başlığı izah olsun Menderes öncesi Türkiye’de traktör sayısı 2 binin altındayken Menderesle bu sayı 50 bine yaklaşmıştı. Traktör, demek üretim demek ekmek, buğday demektir. Daha önce İsmet Paşa köylünün üretim aracı öküzünü dahi vergi diye elinden alırken, Menderes köylüye parasız traktör dağıtmış, yıllara yayılan ucuz taksitlerle köylü toprağı ekmiş hem ilk defa karnını doyurmuş, hem de traktörünü ödemiştir.

Önce ki CHP iktidarı ise köylüye traktör vermek sözüyle söyle dursun vergi diye hem öküzünü hem de ürettiği mahsulünü elinden almış aç bırakmıştır. Hani diyor ya ‘’ Ben sizi aç bıraktım ama yetim bırakmadım’’ Bu da korkunç bir yalandır zira ikinci dünya harbi sırasında Türkiye de veremden ölenlerin sayısı savaşa girenlerin ölümlerinden fazladır. O yıllar İsmet Paşa’nın maaşı bugün ki parayla 1 buçuk ( 1 buçuk trilyon) liraydı işte Türkiye’nin içerde ve dışarda ki düşmanları bu ilerleyişi durdurarak için yalan, iftira ve kumpaslarla darbe yapıp Menderes ve arkadaşlarını idare ettiler. Dahası her türlü işkenceyi de yaptılar. Yassı ada gardiyanlarının ‘’yıkanmak için soyunduğun da vücutlarında sigara söndürülmeyen yer yoktu’’ diyor. Alçaklar, Milletimizin ve tarihimizin yüzyıllardır 27 Mayıs sabahı Türkeş bir manda askerle Zeytinburnu Et balık kurumu buz hanelerini basıyor, maksat talebeleri yakalatıyor iftirasını ispatlayarak. Bakıyor ki hepsi yalan ( O.. çocukları bizi aldattılar) diyerek dolanıyor. O.. çocukları şimdi de aynı yalan ve iftiralarını tekrarlıyor. Eğer ele geçirseler Erdoğan’ı da aynen işkencelere tabi tutacaklardır. Çünkü o da Siyonist çetenin ve barınakta ki köpeklerinin istemediği şeyleri yapıyor da ondan.

Saygılarımla

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek