Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 28 Haziran 2019, Cuma 09:37:56 tarihinde eklendi. 1574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MURSİ VE ORTADOĞU’DA SİYONİST KÖPEĞİ OLMAYANA HAYAT YOK -

MURSİ VE ORTADOĞU’DA SİYONİST KÖPEĞİ OLMAYANA HAYAT YOK

 

Muhammed Mursi vefat etti. (Ruhu şad olsun.)

Şahsen bende böyle bir ölümü isterim tabi vatanım Mısır gibi milletimin ve insanlığın, düşmanlarının eline geçmişse. Eğer ülkem esirse, bağımsız değilse, yani Mısır gibiyse orada en güzel yer zindandır. Çünkü haydutlara, düşmanla işbirlikçilere satılmışlara, köpeklik yapmaktansa zindanlarda çürümek ya da ipte sallanmak en şerefli vaziyettir. Muhammet Mursi de tam da onu yaptı.

Muhammet Mursi Mısır’ın seçimle gelmiş tek Cumhurbaşkanıydı. Milleti tarafından seçilmişti. Amerikan ve Siyonist İsrail ajanları özgür Mısır’a tahammül edemedi. Onlara kendilerine köpeklik yapacak işbirlikçi hain lazımdı. Seçim, demokrasi, özgürlük, bunlar hikayeydi. Seçim ve demokrasi Siyonist Yahudi ve Amerikan menfaatlerine hizmet ederse önemlidir. Eğer idareciler Siyonist Yahudi İsrail’e ve Amerikan menfaatlerine hizmet ediyorlarsa en demokrattırlar. Mesela Arap kralları, Mısır’daki köpek generaller ve hukukçu satılmışlar ve baştaki Sisi köpeği çok demokrattır. Çünkü ABD ve İsrail’e sadık köpeklerdir. Köpeklik önde gelir sonra demokrasi gelir. Eğer İsrail ve Amerika’ya sadık köpeksen sen en demokrat, en özgürlükçü bir kişisindir. –Alçaklar!

Muhammed Mursi’nin eksikliği uşaklık ve köpeklik idi. Kendi milletini yüceltmeye kalktı Filistin için İsrail’in karşısında yer aldı. Türkiye’yle dost olmak istedi, Arap aleminin lideri, önderi olmaya kalktı. Buna Siyonist İsrail ve Amerika hiç müsaade eder mi? Etmedi de. Önce darbeyle alaşağı ettiler, binlerce masumu öldürdüler, yüzlercesini suçsuz yere idam ettiler, yüzbinlerce suçsuzu hapishanelere doldurdular, Muhammed Mursi’yi de zindanlarda çürütüp öldürdüler. Eğer Suudi Arabistan ve özellikle de Mısır özgür olsaydı eğer Mısır’ın başında Muhammet Mursi Cumhurbaşkanı olsaydı İsrail Yahudi’si bu kadar rahat soykırım yapamaz, hergün dilediği kadar Filistinliyi şehit edemezdi.

Yazık İslam aleminin Türkiye’den sonra en önemli devleti yüz milyona yakın nüfusuyla koskoca Mısır içerisindeki işbirlikçi köpekler yüzünden esirdir.

Bize ibret olsun.

Siyonist ve köpekleri aynen Mısır gibi Suudi Arabistan gibi Türkiye’yi de esir edebilmek için ağalarına Türkiye’yi, teslim edebilmek için, Amerika ve İsrail’in köpeği olmamız için o kadar uğraşanlar var ki. Bütün yalanlar, iftiralar bu gayretin sonucudur. Allah c.c. milletimize şuur versin (amin). Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek