Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 11 Mart 2019, Pazartesi 09:50:44 tarihinde eklendi. 2325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OTOPARK SORUNU - Metin Dikener

OTOPARK SORUNU

 

Belediye Başkanlığı seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Ahh.. ben de bir aday olsam, bir de seçimleri kazansam Lüleburgaz’a neler neler yapardım. Ama ben sporla uğraşırken yılların nasıl geçtiğinin farkına bile varamadım. Futbola yeni yeni başladığım yıllarda gençliğimiz geçti. Alpullu ve Kırklareli sahalarında. Opsayıt pozisyonlarına kalkmayan bayraklar. Rakip ev sahibi lehine düdük çalan hakemler. Aut çizgisinden yapılan ortaya attığım gole kalkan bayraklar. Bizi temsil eden milletvekillerine neden Lüleburgaz’a bir stat yapılmadığını soramadım. Yıllar geldi, geçti. Futbol muhabbeti bitti. Bir çok Milletvekilleri ve de Belediye Başkanları bu arenadan geçip gitti. Ahh.. bir belediye başkanı olsam.. Evvela şu eski hükümet binasının yıkıldığı Atatürk heykelinin dikildiği alanı dahada bir güzelleştirir. Arkadaki  boş alanı ilk evvela boşaltır. Fevkalade  düzgün bir şekilde asfalt yapar. Arabaların park yapacağı yerleri yine asfalt boyası ile belirler, Otoparka gider levhaları asar, dışarıdan gelen otolar için az da olsa bir yer ayırırdım. Ön tarafınıda  otopark yapılacak şekilde bir düzenleme getirirdim. Yani kısacası bugünki çamurdan bozuk hiçte yakışmayan zeminden, gelişi güzel park edilmekten  kurtarır. Lüleburgaz’a  yakışan bir otoparkı Lüleburgaz’lılara da ve gelen misafirlerimize sunardım.

Ahh.. Lüleburgaz’a bir belediye başkanı olsam bakın daha neler neler yapardım. Şimdi bu önemli konu mutlaka sorulmalı...

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek