Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 11 Ocak 2019, Cuma 09:32:50 tarihinde eklendi. 6719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Allah(c.c) şöyle buyurmaktadır: - Ahmet Bostancı

Allah(c.c) şöyle buyurmaktadır:

 

Ey Ademoğlu! Hiç kimsenin gücünden ve sultanlığından korkma; Benim sultanlığım durduğu müddetçe. Ve benim sultanlığım asla sona ermez!

Ey Ademoğlu! Rızkın darlığından korkma; Bnim hazinelerin dolu olduğu müddetçe ve şunu da bil ki benim hazinelerim asla bitmez!

Ey Ademoğlu! Ben seni ibadet için yarattım; öyle ise oynama. Ve senin rızkına kefil oldum, bundan dolayı kendini yorma.

(Uzuvlarını değil, kalbini üzüntü ile yorma diyor. Kolların, bacakların çalışırken, kalbin Allah’a tevekkül etmelidir.)

Seni ibadet için yarattım; öyle ise oynama. Ve senin rızkına kefil oldum, bundan dolayı kendini yorma. İzzetime ve celalime yemin ederim ki: Benim taksim ettiğim ile sen razı olursan, kalbini ve bedeninin rahatlatırım. Ve benim indimde övülenlerden olursun. Ama eğer sen benim taksim ettiğimle razı olmazsan, izzetime ve celalime yemin ederim ki; Dünyayı sana musallat ederim. Vahşi hayvanların yabanda koştuğu gibi koşarsın. Ve sonunda yine benim sana taksim ettiğim nasibini alırsın.

Ey Ademoğlu! Ben yerleri ve gökleri yarattım ve bunları yaratırken yorulmadım, zorlanmadım; sana bir ekmek vermek bana zorluk verebilir mi?

Ey Ademoğlu! Benden yarının rızkını isteme; ben senden yarının amelini istemediğim gibi.

Ey Ademoğlu! Ben seni seviyorum; öyle ise benim de hakkımdır ki sevdiğin kişi olayım.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ahmet Bostancı Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek